Rajčatové "Pesto"
Recept ještě nebyl hodnocenRajčata jen dobře opereme, stejně tak bazalku a petrželku. Šalotku a česnek oloupeme. Bazalku a petrželku trochu natrháme, ostatní necháme tak. Na bazalkovém oleji si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 736 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rajčata jen dobře opereme, stejně tak bazalku a petrželku. Šalotku a česnek oloupeme. Bazalku a petrželku trochu natrháme, ostatní necháme tak. Na bazalkovém oleji si…
Do tří umytých a dobře vysušených zavařovacích sklenic dáme do jedné půlku hlavičky oloupaného česneku a 4 sušené čili papričky. Přidáme 2 dcl zelené bazalky a 1/2 litru…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Biskupský chlebíček se správně peče na svatého Mikuláše. Víte, proč?
Jak založit kvas před pálením ovoce? Odbornice z pálenice doporučuje změřit cukernatost ovoce a odstranit stopky
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami