Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fruktóza - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 674 kJ / 400 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy100,00 g
– cukry100,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Nutela z avokáda Videorecept

Nutela z avokáda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zralé, měkké avokádo oloupeme, vyjmeme pecku a avokádo nakrájíme do misky na kousky. Přidáme kakao, banán, fruktozu, popřípadě med a vše rozmixujeme tyčovým mixérem…

Domácí pudink (DlabemeZdrave)

Domácí pudink (DlabemeZdrave)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Škrob rozmícháme v mléce, abychom neměly žádné hrudky. Přidáme cukr a semínka z lusku (místo fruktosy a lusku můžeme použít vanilkovou fruktosu). Dáme na mírný plamen a…

Ječný chléb

Ječný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Před posledním kynutím (po konečném hnětení) vyjmout z nádoby, vytvarovat oválný bochník, naříznout, poprášit ječnou moukou a vrátit do pekárny.

Dia jogurtové řezy  s rebarborou

Dia jogurtové řezy s rebarborou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očištěnou a oloupanou rebarboru nakrájíme na malé kousky a prolijeme vařící vodou, necháme vychladnout. V míse s mícháme všechny přísady a pečlivě promícháme do hladka.…

Strouhané muffinky

Strouhané muffinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vejce rozmícháme v cukru, přidáme kakao, mouku, olej a změklý Alsan. Rukama vypracujeme pevné, lehce drobivé těsto, které dáme na hodinku odpočívat do lednice. Mezitím…

Kukuřičné šroubky

Kukuřičné šroubky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Suroviny na omládek promícháme, zakryjeme a necháme 45 minut kynout. Přidáme zbytek surovin a vypracujeme hladké vláčné těsto, které nelepí a není potřeba podsypávat.…

Meltík

Meltík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jogurt si dáme do jemného cedníku, položíme na misku, přikryjeme potravinovou fólií a necháme 24hod vykapat syrovátku. Druhý den ,,suchý“ jogurt vyšleháme s tvarohem a…

1 2 3 4

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více