Základní Donuts - Donut maker
Recept ještě nebyl hodnocenDonuty jsou americká obdoba českých koblížků. S využitím donut makeru je zvládne opravdu každý a do čtvrthodiny budou na vašem stole. Chutnají skvěle samotné, nebo s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 270 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,13 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 4,13 g |
– cukry | 4,13 g |
––– laktóza | 4,07 g |
Donuty jsou americká obdoba českých koblížků. S využitím donut makeru je zvládne opravdu každý a do čtvrthodiny budou na vašem stole. Chutnají skvěle samotné, nebo s…
Ať je horké léto, nebo zima, recept na opravdu rychlý a jednoduchý ovocný koláč se vždycky hodí. V létě použijeme čerstvé ovoce přímo ze zahrádky, v zimě to kompotované.…
Čerstvé, dozlatova smažené koblížky. Kdo by odolal, že? Zkuste si je připravit doma podle tohoto receptu a k těm kupovaným už se nebudete chtít vracet. Naplňte si je…
Pokud máte rádi tyčinku Margot, neváhejte a vyzkoušejte si připravit tento luxusní dort. Je lehký, svěží, ideální do letního počasí. Tyčinka je dostatečně sladká, proto…
Rychlý moučník, když vás honí mlsná. Těsto je připravené bleskově a než si odpočine, stačíte si připravit povidlovou nebo marmeládovou náplň. Někdy náplň ani není…
Vejce prošleháme s jogurtem a máslem. Přidáme mouku, sůl a prášek. Zpracujeme těsto a necháme pár minutek odpočinout. Mezitím dáme vařit osolenou vodu.Očištěné jahody…
Tento pokrm spojuje šťavnaté kuřecí maso s osvěžující jogurtovou omáčkou a křupavými gnocchi. Zde gnocchi přidávají do pokrmu zvláštní chuť a jsou skvělou volbou pro ty,…
Smícháme jogurt s vejci a olejem. Přidáme mouku, cukry a zbývající suroviny. Vše pořádně promícháme.Kulatou formu (26 cm) vymažeme kouskem másla a vysypeme moukou nebo…
Ředkvičky i ostatní zeleninku důkladně omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Zeleninu nakrájíme – ředkvičky ostrým nožem na tenká kolečka, očištěné papriky na proužky,…
Nadýchané ještě teplé koláčky s povidly a křupavou drobenkou vám krásně provoní dům skořicí a sladkou chutí. Náplň dejte takovou, jakou vaše rodina miluje. Je to snadné…
Jistě vás překvapí, jak křehké tyto řízky jsou a to díky naložení v jogurtu. Určitě si na nich pochutná celá rodina a oceníte i rychlou a nenáročnou přípravu. Řízky…
Velikonoční beránek podle slavného cukráře je dokonale vláčný a skrývá krásné mramorování. Těstu dodá na vláčnosti použití bílého jogurtu a mramorování vytvoříme díky…
Postup: Ušleháme žloutky s 1/3 cukru doběla. Vyšleháme bílky + pár kapek citronové šťávy nebo špetku soli do polotuha, přidáme zbylé 2/3 cukru a vyšleháme tuhý…
Nejdříve si nakrájíme pórek nadrobno. Šunku a sýr nahrubo. Přidáme cottage a jogurt. Vše smícháme. Dochutíme pepřem a solí. Mažeme na křupavé bagetky a zdobíme plátky…
Všechny sýry nastrouháme na hrubo. Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostky, cibuli na měsíčky. Smícháme jogurt se smetanou, 3/4 sýru a drobně nakrájeným libečkem…
Vejce ušleháme s cukrem do pěny, přilijeme olej a zamícháme. Mouku, prášek do pečiva a kakao promícháme a zlehka přidáme do pěny. Dno dortové formy vyložíme papírem a…
Užijte si chuť domácích, čerstvě upečených donutů z donutovačem! S tímto praktickým spotřebičem můžete snadno a rychle připravit dokonalé donuty přímo z pohodlí vaší…
Nejprve připravíme drobenku smícháním všech surovin. Mandarinky scedíme a necháme okapat.Na těsto smícháme sypké suroviny. Přidáme jogurt, vejce, máslo a mléko podle…
Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Mouku, prášek do pečiva a kakao promícháme a zlehka přimícháme do pěny. Dno dortové formy vyložíme papírem a vlijeme těsto a upečeme.…
Rohlíky nakrájíme na kostky a promícháme s jogurtem, práškem, vejci, sýrem, olejem a solí. Vypracujeme kompaktní těsto. Podle potřeby přilijeme mléko.Kulatou formu (měla…
Dno vhodné formy (mám rozevírací pečící 200x300 mm) vyložíme jednou vrstvou sušenek. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink a ihned do něj zamícháme…
Dno vhodné formy (mám rozevírací pečící 200x300 mm) vyložíme jednou vrstvou sušenek. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink a ihned do něj zamícháme…
Na těsto smícháme všechny sypké suroviny, přidáme rozšlehaná vejce, olej a vodu a rozmícháme metličkou důkladně tak dlouho, až se všechny suroviny spojí. Těsto nalijeme…
Celer (bez listů) a jadřinců zbavená, neoloupaná jablka nakrájíme na přibližně stejné kousky.Přidáme hroznové víno, pokud jsou kuličky veliké, můžeme přepůlit a…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Hranolky nemusí být jen z brambor. Jak na slavné batátové nebo zdravé mrkvové?
Buchty po ránu: Šneky s pudinkem a rozinkami z plundrového těsta podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a nadýchané
Retro okénko: Čokoláda Studentská pečeť je tu skoro půl století! V roce 1975 stála 11,80 Kčs, a patřila tak mezi dražší pochoutky