Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka

Velikonoční beránek podle slavného cukráře je dokonale vláčný a skrývá krásné mramorování. Těstu dodá na vláčnosti použití bílého jogurtu a mramorování vytvoříme díky jedné polovině těsta, které obarvíme kakaem a dochutíme silným espressem.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

15. 2. 2024 07:36

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 118 kJ / 4 808 kcal
Bílkoviny109,02 g
Tuky238,01 g
Vláknina22,34 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,25 g
Sůl3,42 g
Sacharidy546,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RNiklova

1. 4. 2024 15:08

Vynikající, vláčný, všem moc chutnal

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, olej olivový, jogurt smetanový, kakao, vejce, prášek do pečiva, citron, sůl, káva espresso, olej, kokos strouhaný

TopRecepty.cz

Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpK1J