Losos jednoduše a chutně
Recept ještě nebyl hodnocenNa marinádu smícháme všechny ingredience a vložíme tam lososa. Necháme aspoň hodinu odležet. Rozpálíme lžíci oleje na pánvi, vložíme maso i s marinádou, nejprve opečeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na marinádu smícháme všechny ingredience a vložíme tam lososa. Necháme aspoň hodinu odležet. Rozpálíme lžíci oleje na pánvi, vložíme maso i s marinádou, nejprve opečeme…
Připravte si osvěžující bavorský bramborový salát jako skvělou alternativu majonézových salátů. Vhodně ho doplňuje pečeně připravená po bavorském způsobu obalená v…
V pánvi na oleji zpěníme cibulku nakrájenou na kostičky, přidáme na půlkolečka nakrájenou klobásku a restujeme do zlatavé barvy, pak přidáme mletou papriku a mleté maso,…
Sýr pokrájíme na tenké nudličky, přidáme drobně pokrájené vejce, cibuli a pažitku, na nudličky pokrájenou okurku, kapii, a jogurt rozmíchaný s ostatními přísadami a vše…
Maso nakrájíme na hranolky, prokapeme olejem, promícháme a do druhého dne necháme v lednici.Na rozehřátý olej vložíme nudličky (hranolky) masa a za stálého míchání…
Řízečky mají být malé, vyšší, jen mírně naklepané a na 1 porci se dávají 2 řízečky. Po naklepání je osolíme, opepříme, potřeme z obou stran hořčicí a na horkém oleji na…
1.způsob: vykostěné maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme ,pomažeme hořčicí,položíme plátek šunky nebo salámu . Vajíčka umícháme a dovnitř vmícháme steril. hrášek,…
Sojové maso dáme vařit do vody s 1/2 masoxu, 1 lžící sojovky a 1 lžící worčestru. Vaříme 20 minut. Potom maso scedíme a vymačkáme. Na pánev dáme olej, osmažíme cibulku…
Maso nakrájíme na kostičky,kabanos taky.Maso si v míse okořeníme a přidáme trochu oleje a sojovky.Zamícháme,aby se směs dostala všude. Rozpálíme si větší pánev nebo…
Vykostěný bůček nařízneme tak, abychom z něj vytvořili plát. Jemně naklepeme (přes folii), potřeme hořčicí, posolíme, opepříme. Poklademe plátky angl. slaniny a…
Vepřový bok bez kostí očistíme a ořízneme do tvaru obdélníku a velikosti pekáče. Vhodným nožem maso z jedné strany mezi vrstvami tuku a masa oddělíme tak, aby vznikla…
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, opepříme, smícháme s pokrájenou jarní cibulkou, hořčicí, nasekanou kapií a necháme asi hodinu marinovat v omáčce smíchané ze zázvoru…
Ochutnejte tyto skvělé jednohubky, které jistě potěší hosty na vašich oslavách. Plátek rohlíku potřete pomazánkou ze žloutků, pomazánkového másla a hořčice. Každý kousek…
Tvaroh vyšleháme společně s pomazánkovým máslem. Do tuku RAMA vmícháme mletou papriku a až se zcela spojí tak vmícháme do vyšlehaného tvarohu. Slijeme nálev z kapie,…
Z octa, oleje, vody, soli a koření vyšleháme zálivku. Cibuli nakrájíme na co nejtenčí půlkolečka a promneme ji se solí, aby změkla a ztratila štiplavost. Sýry,…
I kupované vepřové maso ve skle je velice dobré i když domácímu se nevyrovná. V kombinaci s rýží a zeleninou vykouzlíte bleskovou večeři pro celou rodinu.
Medailonky jemně rozklepeme hřbetem ruky a necháme odpočinout. V misce si smícháme cibuli nakrájenou najemno, prolisované stroužky česneku, pokrájené kapie a feferonky, …
Krajíčky chleba nasucho opečeme v toustovači. Potřeme česnekem- jak kdo snese- a namažeme pomazánkovým máslem. Ozdobíme sterilovanou kapií (použít by se dala i jiná…
Na žádné oslavě rozhodně nesmí chybět malé chuťovky. Pokud je připravíte s touto skvělou tvarohovou pomazánkou z uzeného sýra a štiplavého krenexu určitě neuděláte krok…
Stehna obereme, maso nakrájíme na větší kousky. Kůží a kosti necháme na vývar. Slaninu, cibuli a česnek nakrájíme na kousky, klobásu na kolečka. Zelí a papriku na…
Maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Do velké pánve dáme na nudličky nakrájený lovecký salám a až pustí tuk, přidáme maso a proužky cibule. Za občasného…
Tvaroh dobre premiešame s kyslou smotanou. Potom pridáme ostatné prísady a jemne premiešame. Namažeme na chlieb a ozdobíme zeleninou.
Bravčové karé - kotlety pokrájame na 4 hrubšie rezy, ktoré naklepeme na tenko a okraje po obvode narežeme. Osolíme, okoreníme z oboch strán. Na polovicu každého rezňa…
Krkovičku si vykostíme, kost dáme vařit a uděláme si vývar a z masa si nařežeme plátky, ty mírně naklepeme, osolíme, opepříme a projedeme hladké mouce. V kastrolu si…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami