Ořechočokoládová buchta s krémem
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suché suroviny smícháme a zvlášť smícháme mléko, olej, vejce, rum, kávu. Tekutou směs vlijeme do suchých surovin a vše ušleháme ručním šlehačem.Těsto vlijeme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny suché suroviny smícháme a zvlášť smícháme mléko, olej, vejce, rum, kávu. Tekutou směs vlijeme do suchých surovin a vše ušleháme ručním šlehačem.Těsto vlijeme do…
Všechny suroviny spojíme v těsto, které necháme odpočinout. Vyválíme a vykrájíme oválky a upečeme ve vyhřáté troubě při 160°c. Tvary spojíme máslovým krémem a polijeme…
Nejprve si připravíme formu nebo plech, na který naskládáme jednu vrstvu piškotů namočených v kávě. Dáme chladit do ledničky.Zatím co, se nám chladí piškoty, připravíme…
Všechny suroviny spojíme v těsto, které necháme odpočinout. Vyválíme a vykrájíme oválky a upečeme ve vyhřáté troubě při 160°c. Tvary spojíme máslovým krémem a polijeme…
Všechny suroviny spojíme v těsto, které necháme odpočinout. Vyválíme a vykrájíme oválky a upečeme ve vyhřáté troubě při 160°c. Tvary spojíme máslovým krémem a polijeme…
Nejprve připravíme vhodnou nádobu. Já použila pekáček s vyndavacím dnem o rozměrech 25 x 25 cm, který vyložíme alobalem.Pudink uvaříme podle návodu, ale s použitím 800…
Smícháme všechny sypké ingredience, přidáme mléko, rozpuštěný vlahý tuk, vejce a ručním elektrickým šlehačem krátce prošleháme, ale jen do spojení těsta.Připraveným…
Že už znáte všechny recepty na vánoční cukroví? Máme pro vás inspiraci, čím si zpestřit vánoční tabuli. Vyzkoušejte kávové oválky s ořechy a citronovo-čokoládovou…
Vosí hnízda nebo včelí úlky? To je spor dělící konzumující na dva tábory. Ale díky tomuto receptu dáte na frak všem, protože vytvoříte zábavné tučňáky. Radovat se z nich…
Perníčky můžete připravit i trošku méně tradičně, například s příchutí kávy. Budou se výborně hodit k odpolednímu pohoštění. Samozřejmě je nesmíte zapomenout krásně…
Pokud nemáte zrovna upečeno a honí vás mlsná, není nic jednoduššího, než připravit rychlý osvěžující pohár. Piškoty prokapete kávou a spolu se zmrzlinou, jogurtem a…
Receptů na medovník je hodně, ale tenhle je opravdu vynikající. Výhoda je, že těsto můžeme mít připravené předem i v mrazáku a pak je otázkou okamžiku, než upečeme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Slané pizzy z listového těsta na podzim plníme houbovou náplní. Jsou rychlé, snadné a výtečně chutnají
Luxusní ořechová roláda podle Josefa Maršálka: Nezapomeňte na olej, dodá vláčnost, radí známý cukrář
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata