Kedlubnové zelí
Recept ještě nebyl hodnocenNechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 148 kJ / 35 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse,…
Vegeta a podobná dochucovadla obsahují především sůl a glutamát sodný, zeleniny jen zlomek. Vyrobte si raději domácí polévkové koření, do kterého dáte samé zdravé…
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat i doma. Potřebné suroviny koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého…
Kedlubnu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Můžeme přidat i nadrobno nasekané listy.Brambory také oloupeme a nastrouháme nahrubo.Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na…
Po dlouhé zimě potřebujeme doplnit zásobu vitamínů a k tomu dobře poslouží tento výborný svěží salát, který je plný čerstvé zeleniny. Vše stačí jen nakrájet, smíchat a…
Silný čirý kuřecí vývar s plnou chutí podle tohoto podrobného receptu hravě zvládne každý začátečník. Kuřecí vývar ale nemusíme podávat jen jako polévku. Dá se použít…
Říká se, že polévka je grunt, protože obsahuje to nejvýživnější ze zeleniny či masa. Hustá a hřejivá polévka plná zeleniny se výborně hodí k víkendovému obědu, k večeři…
Toto staré dobré jídlo vařívaly naše babičky, na které rádi vzpomínáme. Je to moc dobré a rychlé jídlo. Šťavnaté kedlubny ve smetanové omáčce s brambory a opečeným…
Zeleninové placičky se snad dají udělat z čehokoliv. Kedlubny nesají vlhkost, proto je zde jako pojivo použit strouhaný sýr a zakysaná smetana. Placičky jsou velmi dobré…
Asijské jídelny nabízejí smažené závitky s mletým masem, které získávají velkou oblibu. Pokud chcete, můžete si je připravit sami doma. Rolky se podávají teplé i studené…
Kdo by nemiloval polévky? Pokrm, který zasytí i zahřeje, a často je označován jako lék. Kedlubnová polévka se zeleninou a voňavým kořením je skvělá k víkendovému obědu…
Dušená zelenina na másle je výbornou volbou pokud chcete odlehčit jídelníček. Pokud ji připravíte na skus a dobře ochutíte, nebude vám maso na talíři vůbec chybět.…
Ledový salát, rajčata, okruka, to jsou samé dobré a zdravé potraviny, které odlehčí váš jídelníček. Koření a jogurtový dresing propůjčí salátu pikantní chuť a tofu vás…
Kedlubnový salát s jablky: Jablká a kaleráby nastrúhame nahrubo. Jogurt premiešame s olejom, soľou a pažitkou. Vmiešame do jabĺk s kalerábom.Kedlubnový salát s ořechy …
Kedlubnový salát s jablky: Jablká a kaleráby nastrúhame nahrubo. Jogurt premiešame s olejom, soľou a pažitkou. Vmiešame do jabĺk s kalerábom.Kedlubnový salát s ořechy …
Kedlubnový salát s jablky: Jablká a kaleráby nastrúhame nahrubo. Jogurt premiešame s olejom, soľou a pažitkou. Vmiešame do jabĺk s kalerábom.Kedlubnový salát s ořechy …
Kedlubnový salát s jablky: Jablká a kaleráby nastrúhame nahrubo. Jogurt premiešame s olejom, soľou a pažitkou. Vmiešame do jabĺk s kalerábom.Kedlubnový salát s ořechy …
Smetanová omáčka plná zeleniny a s vůní česneku? Že to zní lákavě? Vyzkoušejte recept na kedlubny s mrkví a hráškem na česneku. Je to snadné, rychlé a výborné. Jistě se…
Jednoduchých receptů na zeleninové polévky není nikdy dost. Vydatná polévka jako od babičky je ozobená sekanou zelenou petrželkou, plná zeleniny, krásně voní máslem a…
Do mouky dáme sůl, postupně přidáváme vodu a zpracováváme vláčné těsto.Z těsta ihned uděláme malé kuličky, které ručním válečkem rozválíme na placičky a středním…
Kedlubnová pochoutka hotová do půlhodinky. Kedlubna je opomíjenou zeleninou, kdy si jí dáme buď syrovou, do polévky anebo vůbec. Přitom je sladká, zdravá a tepelně…
Kedlubna je všestranná a pro zdraví velmi prospěšná zelenina. Na másle připravená kedlubna je výborná sama o sobě, zkuste si ji ale připravit s opečenou krkovičkou…
Kosti a kroupy uvaříme v mírně slané vodě, hotové vyvařené kosti vyndáme, nastrouháme si mrkev a kedlubnu, bramboru nakrájíme na kostičky a přidáme do vývaru, dáme…
Polévka je grunt a obzvlášť, když připravíte zeleninový vývar, který zahřeje a zasytí hlavně v chladných dnech. Pokud použijete jako zavářku písmenka, vaši nejmenší…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Přidáno 27. 4. 2024 18:01
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači
Příprava na jaro: Patero opravdu funkčních rad, jak nastartovat zamrzlý organismus
Místo ležáků frčí ejly. Proč jsou svrchně kvašená piva v poslední době tak oblíbená?