Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ
Recept ještě nebyl hodnocenVietnamská kuchyně je pestrá, používá spousty druhů zeleniny, kvalitní maso a v neposlední řadě je i lákavá pro oko. Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ je náročnější na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 614 kJ / 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,75 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vietnamská kuchyně je pestrá, používá spousty druhů zeleniny, kvalitní maso a v neposlední řadě je i lákavá pro oko. Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ je náročnější na…
K rychlému obědu můžete vykouzlit rychlé vegetariánské těstoviny plné různých chutí, které jim dodá sezamový olej a javorový sirup. Je jen na vás, jestli použijete…
Kachní prsa omyjeme a osušíme. Kůži nařežeme na asi centimetrové kostičky - neprořízneme do masa. V misce rozmícháme sezamový olej s balzamikem a nastrouhaným zázvorem.…
Polníček si natrháme na menší kousky do mísy, přidáme naklíčenou čočku, mungo nebo jakékoliv klíčky, přihodíme sedmikrásku (já jsem jí opražila na rýžovém oleji, může…
Maso uvaříme do měkka a dáme stranou. Vývar použijeme na polévku. Do teplé vody namočíme houby shitake (lze použít i jiné) nebo je uvaříme do měkka. Uvaříme nudle, jaké…
Řasy zalijte vlažnou vodou a nechte asi 30 min. bobtnat. Sceďte. Můžete použít i jiné řasy např. wakame, lettuce, dulse, nori.Suroviny na zálivku prošlehejte. Případně…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kam na houby podle odborníků na počasí: Hydrometeorologický ústav vydal mapu pravděpodobnosti jejich výskytu
Jak zužitkovat celou krůtu a ušetřit? Pečený krůtí krk a biskup patří mezi gurmánské speciality
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný