Tarhoňa s vylepšenou domácí "Uncle Ben´s"
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli.Přidáme na půlkolečka pokrájenou klobásu a chvíli restujeme.Pak přidáváme další zeleninu, od nejtvrdší po nejměkčí.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli.Přidáme na půlkolečka pokrájenou klobásu a chvíli restujeme.Pak přidáváme další zeleninu, od nejtvrdší po nejměkčí.…
Cuketu oloupeme (mladé loupat nemusíme, ale do tohoto receptu s úspěchem upotřebíme i kus přerostlé cukety) a nastrouháme ji na slzičkovém struhadle. Dáme do mísy,…
Sýry nadrobíme nebo nastrouháme ( podle toho, jaké použijeme ), přidáme maso a ostatní ingredience a nejlépe v robotu nebo hnětacími metlami řádně promícháme. Podle…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Českem s chutí: Slovácko sa nesúdí! Dejte si lokše, šumajstr a fazulnicu
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience