Jahodovo - kokosová buchta
Recept ještě nebyl hodnocenVejce vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme mléko, olej, mouku s práškem do pečiva a strouhaný kokos.Vše smícháme na jemné těsto a nalijeme do vymazané koláčové formy …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme mléko, olej, mouku s práškem do pečiva a strouhaný kokos.Vše smícháme na jemné těsto a nalijeme do vymazané koláčové formy …
Do misky dáme maslo izbovej teploty, kryštálový cukor a vyšľaháme.Za stáleho (pomalého) šľahania pridáme strúhaný kokos, pomarančovú šťavu, vajcia, nastrúhanú…
Nejdříve uvaříme náplň. 350 ml mléka s cukrem přivedeme k varu a za stálého míchání vlijeme zbylé mléko s rozmíchanou moukou. 2 minuty povaříme a odstavíme. Ihned do…
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny, přidáváme olej, mléko, rum, mouku smíchanou s kypřícím práškem a kokos. Vzniklé těsto rozlijeme do 3 misek a každý díl obarvíme…
Nejprve ušleháme žloutky z vajec s cukrem a olejem, přidáme všechny suroviny až na čokoládu a bílky, z nichž ušleháme sníh. Čokoláda nasekaná na drobné kousky a sníh…
Do mísy dáme pol. mouku, krupicový cukr a prášek do pečiva, promícháme,pak přidáme kokos, mléko, olej, vejce a společně všechny ingredience utřeme, těsto si pak…
Změklé máslo utřeme s cukrem a citronovou kůrou, přidáme žloutky, sůl a asi 5 minut šleháme. Po částech přidáme prosátou mouku smíchanou s práškem a na závěr do těsta…
Výtečné řezy, skládající se z kokosového korpusu, pudinkového krému, šlehačky a čokoládové polevy si stoprocentně zamilujete. Jejich příjemně sladká chuť vám zůstane v…
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, vmícháme mouku s kokosem. Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme na 200 stupních asi 8 minut. Teplou…
Mouku dáme do mísy, přidáme rozdr droždí, cukr, 2 lžíce mléka, s trochou mouky rozmícháme a necháme vzejít kvásek. Mezitím si připravíme náplň. Mák přelijeme horkým…
Ušleháme vejce s krupicovým cukrem, přidáme olej (šlehat), kakao, lžičku vanilkového cukru a skořici. Vsypeme mouku s práškem do pečiva, zamícháme, přidáme nastrouhané…
Všechny ingredience na drobenku dáme do větší mísy a užmouláme mezi prsty drobenku. Pokud je třeba, přidáme po lžičkách mléko nebo naopak trochu mouky (záleží na druhu…
Všechny ingredience na drobenku dáme do větší mísy a užmouláme mezi prsty drobenku. Pokud je třeba, přidáme po lžičkách mléko nebo naopak trochu mouky (záleží na druhu…
Vánoce už se pomalu blíží, a tak přichází na řadu cukroví, které je rychlé, jednoduché a chutná skvěle. Přesně takové jsou tyhle nepečené kuličky z oblíbených sušenek…
Na těsto smícháme všechny sypké suroviny v míse nebo robotu, přidáme máslo nakrájené na plátky, jogurt, vejce a vytvoříme hebké těsto. Těsto rozdělíme na 3 stejné díly a…
Štola je tradičním sladkým pečivem v německy mluvících zemích, avšak u nás také získává na oblibě. Tento recept je ozvláštněn tvarohem, který dodá štole jemnost a…
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Bílky vyšleháme dotuha. Žloutky vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny, za stálého šlehání přiléváme olej,smetanu a…
Nejprve uvaříme pudink. Do hrnce dáme ohřát 350 ml mléka, přisypeme 3 lžíce moučkového cukru. Když je mléko horké, přisypeme vanilkový pudink a mícháme do zhoustnutí.…
Máslo necháme rozehřát na pokojovou teplotu, případně mu trochu pomůžeme v mikrovlnce (nevadí, pokud bude tekuté, ale nepřeháníme to).Máslo rozmícháme s tvarohy a Salkem…
Vyzkoušejte náš recept na nepečené kuličky, které chutnají jako tolik známé Raffaelo. Připravíme je velmi snadno z másla, bílé čokolády a kokosu. Dovnitř ukryjeme mandli…
Zdravá svačinka díky právě zvolenému ovoci chutnající vždy trošku odlišně či rychlý dezertík, když nás honí mlsná. Oboje splňuje tento tvarohový pohár.
Toto je jedno z poměrně složitých jídel jihovýchodní Ázie, náročné na suroviny i přípravu, ale naprosto jedinečné svou symfonií chutí a rafinovanou pikantností. Pochází…
Toto je jedno z poměrně složitých jídel jihovýchodní Ázie, náročné na suroviny i přípravu, ale naprosto jedinečné svou symfonií chutí a rafinovanou pikantností. Pochází…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Světem jídla: Typicky „americký“ kečup pochází z Číny a původně byl bez rajčat. Neuhádnete, co obsahoval!
Dlabeme zdravě s Mishkou: První krůčky ke zdraví
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody