Vepřové koleno v cibulovo-česnekovém pyré
Recept ještě nebyl hodnocenZ cibulí odřízneme kořínky a odstraníme vrchní slupku. Spodní čistou ponecháme. Palici česneku rozdělíme na jednotlivé stroužky, odstraníme část slupek a pokud je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z cibulí odřízneme kořínky a odstraníme vrchní slupku. Spodní čistou ponecháme. Palici česneku rozdělíme na jednotlivé stroužky, odstraníme část slupek a pokud je…
Neoloupané brambory a cibuli nakrájíme na stejně velké kostičky, přidáme na plátky nakrájený česnek, kmín a rozemnutou majoránku, osolíme, dobře promícháme a vsypeme na…
Koleno si vykostíme, nakrájíme na kousky a dáme dusit na cibuli, kterou jsme před tím orestovali na oleji a přidáme kmín, sůl, špetku šafránu, pepře, rozmarýn, zalijeme…
Kolienka zbavíme kože a husto prešpikujeme strúčikami cesnaku. Osolíme, okoreníme. Potom každé kolienko zabalíme zvlášť do alobalu s bobkovým listom, paličkami mrkvy a…
Smícháme francouzskou hořčici a rozmačkaný česnek, zalijeme pivem a uděláme z toho kašičku. Všeho dáme přiměřeně. Vepřové kolínko hezky vykostíme, poté jemně naklepeme a…
Koleno vykostím (někdo dělá vcelku) a nakrájím na nepravidelné plátky. Do hrnce dám olej a na něm osmahnu na kostky nakrájenou cibuli. Když je tak akorát, vložím na ní…
Koleno očistíme , vložíme do tlakového hrnce , přidáme cibuli , sůl a koření. Vaříme do změknutí kolene.Vyjmeme koření (v čajovém vajíčku) a cibuli. Maso vykostíme a…
Receptů na koleno je spousta, tento je pracný, ale výsledek je famózní. Nejprve dáme koleno vařit s bobkovým listem a novým kořením do osolené vody. Vaříme tak, aby…
Rýži propláchneme, dáme do hrnce s rozpáleným olejem, osolíme, pokmínujeme drceným kmínem, orestujeme a zalijeme horkou vodou, vaříme do měkka. Kořenovou zeleninu…
Nejprve jsem kolínka 90 minut vařila v tlakovém hrnci. Po vychladnutí jsem kolínka dala na pekáč, nařezala kůži, posypala kořením Argentina a podlila vývarem.Pomalu…
Surové koleno narežeme až ku kosti, aby sa lepšie uvarilo, vložíme do veľkého tlakového hrnca a varíme cca 25 min. Odstavíme, necháme ešte cca 10 minút "dofučať". …
Maso na povrchu očistíme. Uvaříme doměkka koleno a půlku vepřové hlavy v mírně osolené vodě s cibulí a česnekem spolu s 1-2 bobkovými listy, celým pepřem (5 -10 kuliček)…
Na výpeku ze slaniny orestujeme cibulku. Přidáme nakrájené koleno a taktéž orestujeme. Přidáme Mexiko směs a „podusíme“ do odpaření nálevu (bez pokličky).Smícháme s…
Vepřové koleno si opláchneme, očistíme a dobře osušíme. Ostrým nožem provedeme řez nejblíže kosti a velmi opatrně koleno vykostíme. Vykostěné koleno rozložíme a větší…
Kořenící směs rozmícháme v 1 dl slunečnicového oleje. Bohatě a poctivě vetřeme do obou kusů předního kolena – kůži nenařezáváme je totiž velmi tenká a sama při pečení…
Maso z kolena nakrájíme na kostičky.V hrnci rozehřejeme olej, orestujeme na něm cibuli, přidáme tymián a až pak vložíme maso, které na oleji necháme zatáhnout.Mrkev a…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč