Koňaková bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenVyšleháme žloutky s oběma cukry, přikapáváme za stálého šlehání olej a koňak. Přisypeme a lehce vmícháme mouku s PDP a nakonec zjemníme vyšlehaným sněhem z bílků.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 823 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,60 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vyšleháme žloutky s oběma cukry, přikapáváme za stálého šlehání olej a koňak. Přisypeme a lehce vmícháme mouku s PDP a nakonec zjemníme vyšlehaným sněhem z bílků.…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Jak poznat špatný burčák a nenaletět? Hlídejte si správnou barvu, typickou vůni i místo původu, pak nešlápnete vedle
Grilování ovoce, díl II.: Jak skvěle připravit měkké ovoce banán, jahody i meloun
Kouzlo staré monarchie: Išlské dortíčky miloval sám císař Franz Josef. Podle receptu Marie-Janků Sandtnerové jsou nejlepší