Přírodní plátek s přelivem, nejen z fenyklu
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky masa osolíme, opepříme či jinak nakořeníme (drcený kmín, bylinky...), po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily a v pánvi s troškou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plátky masa osolíme, opepříme či jinak nakořeníme (drcený kmín, bylinky...), po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily a v pánvi s troškou…
Zapékací misku vytřeme špekem, který pak pokrájíme nadrobno. Do misky vložíme osolené a opepřené plátky krkovice (není nutné naklepávat!). Na plátky krkovice nasypeme…
Krkovičku zbavíme přebytečného tuku a pěkně opracujeme.Vetřeme směs koření a zabalíme do potravinářské fólie. Necháme cca 2 hodiny v lednici odpočinout.Červenou řepu…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jedlíkova cesta kolem světa: Víte, jak se správně pije ruská vodka?
Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář
Mexická placka quesadilla původně sloužila jako miska. Dnes z ní připravíte jednoduchou večeři. Zkuste to podle receptu z Prostřena!