Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kůra citronová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jidáše - drobenkové

Jidáše - drobenkové

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jidáše pečeme na Zelený čtvrtek před Velikonoci. Jejich tvary by měly připomínat provaz, na kterém se oběsil Jidáš. Tradičně se připravují z kynutého těsta. Těsto z…

recepty73

135 min

Jidáše - medové

Jidáše - medové

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Velikonoce bez spousty sladkých dobrot si nikdo nedovede představit. Na Zelený čtvrtek nezapomeňte upéct jidáše, které voní po medu, rumu a symbolizují plodnost a…

recepty73

50 min

Velikonoční jidáše řezané

Velikonoční jidáše řezané

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Toto sladké kynuté pečivo se tradičně podává na Zelený čtvrtek. V tomto receptu si přípravu usnadníme tak, že jednotlivé jidáše netvarujeme, ale ukrajujeme z rolády,…

PaCaOl

50 min

Velikonoční kotleta

Velikonoční kotleta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřová kotleta je kvalitní maso. O Velikonocích můžeme oživit vepřové kapsy vloženým vařeným vejcem. Okořeníme pak oblíbeným kořením a připravíme tak, aby maso nebylo…

Colombo65

65 min

Elišky

Elišky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Celá vejce vyšleháme v robotu s cukry do husté pěny. Až je opravdu hodně hustá, přisypeme do ní namleté ořechy a mandle, citronovou a pomerančovou kůru a koření do…

Kynuté muffinové růže

Kynuté muffinové růže

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Z droždí, trochy vlahého mléka a trochy cukru připravíme kvásek.Když kvásek nakyne vylijeme ho do misky, kde máme připravenou mouku se špetkou soli, vejce, cukr a trošku…

Azzretka

60 min

1 94 95 96

Marie