Hovězí líčka v kořeněné pivní omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenLíčka nakrájíme přibližně na velikost dlaně bez prstů, osolíme, opepříme a na lžíci sádla osmahneme pořádně ze všech stran, aby se dobře zatáhla. Pak je vyjmeme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Líčka nakrájíme přibližně na velikost dlaně bez prstů, osolíme, opepříme a na lžíci sádla osmahneme pořádně ze všech stran, aby se dobře zatáhla. Pak je vyjmeme a…
Hovězí líčka očistíme, osolíme, opepříme a na 2 lžících rozpáleného oleje ve větším kastrolu zprudka orestujeme z obou stran. Jakmile líčka zhnědnou, vyndáme je ven na…
Líčka osolíme a opepříme.Na oleji nebo sádle je zprudka opečeme z obou stran, přidáme sušené houby, šalvěj, zelený pepř a nejprve zalijeme octem balsamico.Necháme…
Hovězí líčka kuchyňsky upravíme, posypeme směsí čerstvě umletých pepřů. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a líčka na něm zprudka opečeme dohněda. Líčka vyjmeme a do…
Hovězí líčka nakrájíme přes vlákna na nudličky a opečeme zprudka na pánvičce v rozpuštěném sádle, tak, aby se maso zatáhlo. Takto orestované nudličky přendáme do hrnce.…
Líčka opláchneme, osušíme a po stranách mírně nařízneme. Po obou stranách lehce osolíme, opepříme a v papiňáku (tlakovém hrnci) prudce z obou stran osmažíme. Osmažená…
V jižní Americe je spojení kávy a masa vcelku běžné. Dá vyniknout masu a zároveň ohromí "jinou" chutí. Pokud nechcete zkusit "ostrou" verzi s kofeinovou pravou kávou,…
Hovězí líčka kuchyňsky upravíme a potřeme směsí z hořčice, trošky oleje, nadrcených chilli papriček, soli, pepře a 50 ml vína. Takto naložená líčka dáme do chladu na…
Očištěné maso nakrájíme na větší kostky. Restujeme na sádle ze všech stran dozlatova. Vytáhneme a do výpečku dáme nakrájenou slaninu, zeleninu a po chvíli cibuli.…
Na oleji necháme zrůžovět pokrájenou cibuli a trochu opečeme ze všech stran posolené kousky (kostky) masa tak, aby zbělaly. Odsuneme ke kraji a na volném místě v…
Očištěná a omytá líčka opepříme a pokrájíme na na větší kostky. Přidáme rozmarýn, na malé kousky pokrájené papriky a jednu pokrájenou cibuli. Všechno jen trochu…
Zapneme troubu na 160°-170° C spodek/ vršek. Líčka očistíme a nakrájíme na kusy (větší než na guláš). Oloupanou cibuli nasekáme nahrubo, 8 stroužků česneku nakrájíme na…
Veškeré suroviny smícháme a ponoříme do nich maso, víno a olej musí sahat do výše masa, koření řádně vetřeme do masa po obou stranách a necháme odležet přes noc v…
Drobně krájenou cibuli osmahneme na sádle dorůžova, zasypeme mletou paprikou a ještě krátce smažíme, aby paprika pustila barvu.Zalijeme vývarem, přidáme na kostičky…
Líčka kuchyňsky upravíme, překrájíme na plátky a okraje nařízneme. Řádně opepříme a posypeme sušenou šalvějí.Do vhodné pánve dáme sádlo, rozpálíme a maso zprudka…
Maso osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce. V nádobě s pokličkou, kterou lze vložit do trouby, rozpálíme olej a maso na něm zprudka opečeme z obou stran. Přidáme…
V hlubší nádobce si smícháme pomerančovou šťávu s olejem, pomerančovou kůrou a zázvorem. Opláchnuté maso nakrájíme na větší kostky, promícháme v připravené marinádě a…
Maso opláchneme a osušíme. V hlubší nádobě smícháme 400 ml červeného vína, trochu oleje, šípkovou zavařeninu, koření "Divočina" a nadrcené bobkové listy. Maso…
Na sádle osmahneme drobně krájenou cibuli, na ní pak kostky masa. Vsypneme papriku, osmahneme jen tak, aby pustila barvu a rozvoněla se a zalijeme vývarem. Osolíme,…
Na jemně pokrájeném špeku osmažíme cibuli dosklovata a k ní přidáme očištěná, osolená a opepřená hovězí líčka, která osmažíme ze všech stran dozlatova. Ke konci smažení…
Cibule pokrájíme a osmažíme na tuku dosklovata. Přidáme na větší kostky pokrájená líčka a osmažíme je dozlatova, pak je osolíme a opeříme, přidáme snítku rozmarýnu a…
Líčka odblaňte a nakrájejte na větší kousky. Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte nahrubo. V hrnci rozehřejte asi tři lžíce přepuštěného másla a cibuli, společně s…
Česnek a cibuli si oloupeme a nakrájíme nadrobno. Líčka odblaníme, omyjeme, osušíme. Takto připravená líčka osolíme, opepříme a necháme v chladu asi 2 hoďky odpočívat. …
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, promícháme a necháme stát, než usmažíme cibule, nakrájené nadrobno. Pak dáme sporák na maximum, přidáme maso a opečeme ho,…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Víno chudáků, které pil i Kristus na kříži. Ocet sloužil jako lék i mýdlo římských vojáků
Vánoční atmosféru zvýrazní i nealko koktejly: Ten vanilkový je osvěžující a citron mu dodává šmrnc
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte