Bábovka mojí babičky
Recept ještě nebyl hodnocenVejce vyšleháme s oběma cukry, přidáme vodu, olej. Postupně zašleháváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Většinu těsta vylijeme do vymazené formy. Do zbytku těsta …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vejce vyšleháme s oběma cukry, přidáme vodu, olej. Postupně zašleháváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Většinu těsta vylijeme do vymazené formy. Do zbytku těsta …
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
Do legendární cukrárny Myšák chodil za první republiky mlsat i Oldřich Nový