Chlebíčky s lučinou, anglickou slaninou a uzeným sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenLučiny a máslo vyšleháme do pěny. Plátky veky namažeme větší vrstvou pomazánky. Na jednu část veky dáme slaninu a na druhou část veky nastrouhaný sýr.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 36,67 g |
– nasycené | 23,33 g |
– nenasycené | 11,10 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,57 g |
Lučiny a máslo vyšleháme do pěny. Plátky veky namažeme větší vrstvou pomazánky. Na jednu část veky dáme slaninu a na druhou část veky nastrouhaný sýr.
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Citron v kuchyni: Vyzkoušejte delikátní krémovou polévku, citronové těstoviny nebo sladký krém!
Chystáte silvestrovskou party? Jak připravit švédské stoly a kam s pitím?
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí