Mandlovo-makové hvězdičky
Recept ještě nebyl hodnocenZe všech surovin kromě marmelády vypracujeme těsto, které necháme hodinu odpočinout.Těsto vyválíme a vypichujeme hvězdičky, v polovině vypíchneme středy.Pečeme při 170°C…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 297 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ze všech surovin kromě marmelády vypracujeme těsto, které necháme hodinu odpočinout.Těsto vyválíme a vypichujeme hvězdičky, v polovině vypíchneme středy.Pečeme při 170°C…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Jak mít v letním horku stále po ruce dostatek chladných nápojů? Pořiďte si výrobník ledu!
Buchtičky se šodó byly dřív luxusním dezertem. Víte, proč se jim říká dukátové?