Sumčí hranolky s teplou zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenSumčí maso i s kůží zbavíme případných kostí a nakrájíme na přibližně stejně velké hranolky. Dobře osolíme a opepříme. Do misky si dáme dvě lžíce hladké mouky, kterou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 527 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 4,30 g |
–– mononenasycené | 1,80 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sumčí maso i s kůží zbavíme případných kostí a nakrájíme na přibližně stejně velké hranolky. Dobře osolíme a opepříme. Do misky si dáme dvě lžíce hladké mouky, kterou…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Sezona letních jablek je tady. Tohle je 5 nejlepších způsobů, jak je zpracovat. Připravte z nich pikantní čatní nebo jablečný ocet
Pořiďte si pomocníky do kuchyně. Před Vánoci vám usnadní práci
Srpen na zahradě: Kromě sklizně úrody a boji se škůdci a plísněmi lze sázet saláty, ředkvičky, červenou řepu a další podzimní zeleninu