Černé kluski
Recept ještě nebyl hodnocen1 kg brambor oloupeme a uvaříme. 0,5 kg brambor oloupeme a syrové postrouháme na jemných očkách. Vymačkáme vodu do nějaké nádoby. Vařené a syrové brambory spojíme v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 441 kJ / 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1 kg brambor oloupeme a uvaříme. 0,5 kg brambor oloupeme a syrové postrouháme na jemných očkách. Vymačkáme vodu do nějaké nádoby. Vařené a syrové brambory spojíme v…
Bielka oddeliť od žĺtok, do bielok pridávať práškový cukor a dobre vymiešať.Potom pridávať po jednom žĺtku,ďalej mixovať.Nakoniec nasypať kávu a prášok do pečiva.Pečieme…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Retro cukroví: Sandokanovy oči ze tří vrstev, domácí čokoláda ve formičkách nebo falešné Ferrero Rocher přijdou k chuti i dnes
Pažitka je výborná v tvarohové pomazánce, ale skvěle dochutí i bylinkové máslo
Skotská vejce jsou podobně tajemná jako lochnesská příšera. Víte, jak je správně udělat?