Želatinový pohár
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme si želatinu a mezitím dáme do poháru ovoce, které nakrájáme na drobné kousky.Zalejeme želatinou a necháme chvíli ztuhnout. Dvakrát opakujeme, poté dáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 121 kJ / 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,67 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 8,33 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 3,33 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,67 g |
Cholesterol | 17 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 33,33 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Připravíme si želatinu a mezitím dáme do poháru ovoce, které nakrájáme na drobné kousky.Zalejeme želatinou a necháme chvíli ztuhnout. Dvakrát opakujeme, poté dáme…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Vídeňská houbová omáčka podle Viléma Vrabce chutná božsky a připravená je do půlhodinky
Pomazánka Palivec podle ČSN z roku 1964: Tvaroh vyšlehaný s pivem potřebuje čas na propojení s feferonkami
Snadná koprová omáčka podle Sandtnerky je delikatesa! Zahuštěná kysanou smetanou a zjemněná žloutkem chutná skvěle