Massaman gai - thajský guláš
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci rozehřejeme olej, přidáme massaman pastu a mícháme dokud se nerozpustí, přidáme nakrájené kuřecí maso, krátce orestujeme, přidáme brambory, 1/4 l kuřecího vývaru…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 498 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 2,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme massaman pastu a mícháme dokud se nerozpustí, přidáme nakrájené kuřecí maso, krátce orestujeme, přidáme brambory, 1/4 l kuřecího vývaru…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Rychlé čokoládové šohajky: Nejjednodušší cukroví v košíčcích stihnete udělat klidně i na Štědrý den ráno
Salát z čerstvého zelí: Křupavost a křehkost zajistí rychlé spaření horkou a pak studenou vodou, pikantní chuť dodá ocet
Americký salát ambrosia sice není žádná dietka, ale je plný ovoce a roli dezertu zastane dokonale