Závitky z kuřecích špalíků se sýrem a žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenNa 1 lžíci oleje zesklovatíme jemně nasekanou cibuli, přidáme žampiony, osolíme, opepříme a krátce podusíme na lžíci vody.Kuřecí špalíky položíme kůží dolů na pracovní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na 1 lžíci oleje zesklovatíme jemně nasekanou cibuli, přidáme žampiony, osolíme, opepříme a krátce podusíme na lžíci vody.Kuřecí špalíky položíme kůží dolů na pracovní…
Uzené koleno s přidáním bobkového listu, pepře, nového koření, šalvěje a s půlkou cibule uvaříme doměkka.Mezitím očištěné houby pokrájíme na větší kousky a udusíme…
Očištěné kuřecí paličky uvaříme, odstraníme kůži a kosti a maso necháme stranou. V hluboké rozehřáté pánvi na oleji zesklovatíme nasekanou cibuli, přidáme na kolečka…
V hrnci na olivovém oleji necháme zesklovatět najemno nasekanou cibuli. Přidáme kolečka nebo kostičky mrkve, olej z rajčat a krátce restujeme. Přidáme rajčata z konzervy…
Kloboučky hlívy nakrájíme na proužky, šalotku a okurky na kolečka. Plátky masa nakrájíme do misky na nudličky.Do rozehřáté pánve dáme polovinu tuku, přidáme šalotku.…
Nejprve uděláme dresing, do misky dáme zakysanou smetanu, ze které odložíme 2 lžíce do jiné misky n později na řízky. Mírně osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný…
Cibuli rozpůlíme, oloupeme, polovinu nakrájíme na tenká půlkolečka a druhou polovinu nasekáme nadrobno.Maso dáme do misky, přidáme nasekanou cibuli, harissu, sůl, pepř,…
Na oleji osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme papriku na prúžky. Opečieme na tom naklepané plátky mäsa, osolíme, okoreníme štipkou čierneho korenia, podlejeme vodou a…
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, sýr jemně nastrouháme, pórek najemno nakrájíme, přidáme vejce, sůl, pepř a vše smícháme.Připravenou směs vložíme do malých…
Brambory uvaříme ve slupce do měkka, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Mrkev a hrášek povaříme, mrkev nakrájíme na menší kostky.Mezitím můžeme na kostičky nakrájet…
Očištěný květák rozebereme na růžičky. Nařežeme několik větších tenkých plátků, které odložíme stranou a růžičky nasekáme na menší kousky.Cibulky nakrájíme a dáme do…
Pappardelle uvaříme v osolené vodě tak, jak jsme zvyklí nebo podle návodu na obalu.Očistíme kuřecí maso a nakrájíme na kousky velikosti soust. Do rozehřáté hluboké,…
Maso po okraji několikrát lehce nařízneme a naklepeme přes fólii. Osolíme a opepříme z obou stran.Smícháme hořčici s medem, plátky po obou stranách potřeme a uzavřené v…
Kořenovou zeleninu (dala jsem mrkev, celer, petržel) a kousek pórku očistíme a nakrájíme.Cizrnu slijeme a na sítu propláchneme, černé fazole uvařené nebo konzervované…
Očištěné maso nakrájíme na velikost soust.Zeleninu očistíme a papriku nakrájíme na proužky, cuketu na půlkolečka, cibuli na měsíčky, rajčata přepůlíme a česnek nasekáme…
Mleté maso smícháme se solí a mletým pepřem, pokud je moc suché tak přidáme trošku vody.Můžeme ještě dochutit i jinak, nějakým kořením nebo přidat najemno nakrájenou…
Zelí nastrouháme nebo jemně nakrájíme a dáme do mísy. Přidáme nasekanou cibulku a promícháme.Přilijeme metličkou rozšlehaná vejce, sůl, pepř, rýži a kdo chce, přidá…
Kachnu den předem nasolíme. Před pečením naplníme nádivkou a pokmínujmeme.Nádivku připravíme tak, že den až dva staré rohlíky pokrájíme na kostičky a dáme do mísy.…
Očištěné kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Játra nakrájíme na poloviny, poté je spaříme a necháme okapat. Cibuli nasekáme najemno, pórek důkladně očistíme a…
Vepřová plec má všestranné využití a je díky vyváženému podílu tuku šťavnatá a chuťově výrazná. Roláda z toho masa je měkká, ochucená medvědím česnekem a hořčicí…
Bramborové placky jsou vylepšené medvědím česnekem. Je možné je vyzkoušet nejlépe na jaře, v době sezóny medvědího česneku. Výborný nápad na zpracování brambor z…
Umletím hovězího masa se vyhneme jeho dlouhé úpravě. Na špejli působí válečky mletého ochuceného masa přelité pestem z medvědího česneku velmi efektně. Doplněny pečenými…
Očištěné a osušené maso rozkrojíme každý kus na 3-4 stejné kousky. Mírně je osolíme a opepříme z obou stran a jemně přes fólii naklepeme.Každý kousek obalíme v mouce,…
Do uzavíratelné misky 600 ml dáme jogurt, sůl, pepř a přidáme nakrájené maso na velikost soust. Dobře promícháme a necháme klidně přes noc v lednici nebo alespoň 1…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata
Svatomartinský nášup: Kupte si jeden kurz vaření a druhý dostanete zdarma!
Polská bageta zapiekanka: Znáte tento geniální polský fastfood? Doma jej připravíte snadno