Kuskus s pórkem, kuřecím masem a jinou zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso a všechnu zeleninu nakrájím na větší nudličky, kuřecí maso dám na rozpálenou pánev a restuji, přidám koření /kromě petržele/, postupně přidávám zeleninu,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí maso a všechnu zeleninu nakrájím na větší nudličky, kuřecí maso dám na rozpálenou pánev a restuji, přidám koření /kromě petržele/, postupně přidávám zeleninu,…
Dám vařit vodu na špagety a následně je klasicky uvařím. Nakrájím si cibule na malé kousky a česnek buď utřu se solí nebo na jemno nakrájím. Dám na oleji zesklovatět na…
Brambory oloupeme a nakrájíme, přidáme k nim očištěnou mrkev v celku, sůl a ostatní koření. Zalijeme vodou, ale jen tak, aby bylo vše potopené a uvaříme doměkka. Pak…
Brambory omyjeme, ponecháme slupku, nakrájíme na čtvrtky. Dáme vařit do osolené vody do poloměkka, důležité je nepřevařit.Na oleji na větší pánvi necháme zesklovatět…
Anglickou slaninu nakrájenou na tenké nudličky orestujeme krátce na másle. Přidáme vločky, mrkev nastrouhanou na hrubo a nastrouhaný česnek na jemno. Krátce opečeme,…
Z mléka, vajec, soli a koření umícháme těsto na palačinky a necháme 10 minut odpočinout. Usmažíme palačinky, necháme vychladnout a potřeme lehce majonézou. Poklademe…
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme studenou vodou, rozmícháme, přidáme kmín a na kostky nakrájenou kedlubnu. Vaříme asi 20 minut - do měkka. Poté…
Amura podél páteře rozřízneme na dvě části. Z druhé poloviny odstraníme páteř. Odstraníme kůži, překrojíme v půlce, máme 4 porce a potřeme je solí.V hmoždíři rozdrtíme…
Nejprve uvaříme bulgur ve vodě s rajským protlakem. Jakmile je všechna tekutina vsáknutá necháme vychladit. Cibuli nakrájíme na slabé proužky a vsypeme na pánev s…
Hrách, čočku a celzrnnou rýži společně přes noc namočíme. Zvlášť namočíme i pohanku a opět zvlášť sušené houby. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na rozpáleném…
1. Těstovinové mušle uvaříme podle návodu, jen pozor, abychom je nepřevařili. (Spíše je lepší vařit je o 1 - 2 minutu méně, potom je hned propláchnout ve studené vodě.)…
Na kostky nakrájené maso osolím, opepřím a smíchám s moukou. Na oleji maso opeču do hněda. Přidám za občasného promíchání cibuli, česnek, hnědý cukr, a bylinky. Cibule…
Sůl, pepř a bylinky smícháme. Rybu omyjeme a z jedné strany posypeme smíchanými bylinkami.V pánvičce rozehřejeme olivový olej a na mírném plameni na něm hejka opečeme z…
Stehna omyjeme, osušíme, osolíme opepříme, cibulku nakrájíme nadrobno. Připravíme marinádu z nastrouhaného česneku, sójové omáčky, papriky a petrželky.Stehna do marinády…
Kuřecí prsa osolíme a opepříme. Namočíme v rozšlehaných vejcích a pak ve strouhance, kterou dostaneme promícháním všech surovin.Na pánvi rozehřejeme olej a zprudka…
Kuřecí prsa osolíme a opepříme. Namočíme v rozšlehaných vejcích a pak ve strouhance, kterou dostaneme promícháním všech surovin.Na pánvi rozehřejeme olej a zprudka…
Do větší mísy dáme olivový olej, pepř, prolisovaný česnek, sůl, papriku, tymián a vše promícháme. Odebereme 3 lžíce této směsi a použijeme ji později na dresink.Dále…
Hledáte nové recepty do rodinného jídelníčku? Vyzkoušejte zelné závitky s mletým masem, kořenovou zeleninou a neobvyklou černou rýží. Vypadají skvěle, chutnají báječně a…
Tuto chutnou zeleninovou polévku připravíme z ředkviček a květáku. Polévku nezahušťujeme moukou, ale zvolíme zdravější variantu - ovesné vločky. Na závěr do ní přidáme…
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a smažíme do zlatava 5 min. Přidáme syrové brambory nakrájené na slabší plátky, za častějšího míchání restujeme - používám velkou…
1-Varene zemiaky som pouzil co ostali od obeda , dal som ich do vo vacsej misky a vydlickou roztlacil na hrube pyre. Medzi tym som si ocistil a nakrajal na drobno cibulu…
Anglickou slaninu pokojové teploty, vejce a sušenou petrželku rozmixujeme společně se solí, mletým pepřem a škrobem. Směs přendáme do misky, přidáme strouhanku a…
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kusy a osolíme a opepříme. Každý kousek obalíme schwarzwaldskou šunkou a opečeme na oleji s kouskem másla. Hotové maso vyjmeme, do výpeku…
Platýze si nařežeme na filety, omyjeme je, vysušíme, opepříme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou-necháme čtvrt hodiny odpočinout. Pak dáme rozmarýn s petrželkou a…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Grilování levou zadní: Jak na grilované houby. Víte, proč je předem nesolit?
Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky
Holka u plotny radí: Jak na skvělou zeleninovou polévku minestrone? Chuť vylepší tyhle tři suroviny