Roláda z daňčí plece
Recept ještě nebyl hodnocenDaňčí plec pořádně odblaníme, rozkrojíme a přes fólii naklepeme dotenka. Osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem smíchaným s hořčicí. Na upravený a potřený plát…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 428 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,30 g |
– nasycené | 1,23 g |
– nenasycené | 0,51 g |
–– mononenasycené | 0,43 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Daňčí plec pořádně odblaníme, rozkrojíme a přes fólii naklepeme dotenka. Osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem smíchaným s hořčicí. Na upravený a potřený plát…
Přidáno před 26 minutami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 9. 6. 2024 07:50
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Vystavte své kuchyňské nádobí na odiv!
Jednoduchý návod, jak prodloužit potravinám v ledničce život: Zásadou je nepřeplňovat police a dodržovat správné zóny