Banánový chlebíček se skořicí
Recept ještě nebyl hodnocen1. Troubu předehřejeme na 180°C a vymažeme bochníkovou formu máslem. Odložíme. 2. Ve středně velké míse smícháme mouku, jedlou sodu, sůl a skořici. Odložíme. 3. Ve…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 804 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,03 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,01 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Troubu předehřejeme na 180°C a vymažeme bochníkovou formu máslem. Odložíme. 2. Ve středně velké míse smícháme mouku, jedlou sodu, sůl a skořici. Odložíme. 3. Ve…
Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky, cukr, máslo a vanilkový cukr vyšleháme do pěny. Přidáme mouku, prášek do pečiva, rum a mléko. Smícháme a opatrně vmícháme sníh z…
Z vyváleného těsta vykrájíme malá kolečka, o něco menší skleničkou vytlačíme vnitřní kruh a špejlí propíchneme dírky. Po upečení ozdobíme polevou.
Uděláme linecké těsto, vyválíme placku a vykrajujeme kolečka.Upečeme, potom je namažeme čokoládovou polevou, položíme na ně pralinku a též ji pomažeme polevou.Po…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Pařížská šlehačka korunuje nejeden zákusek. Připravte si tu nejlepší podle slavné cukrářky Mirky van Gils Slavíkové
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem