Pikantní šťavnatá křidýlka
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí křídla omyjeme, osušíme, oddělíme v kloubech na horní a spodní díl, špičku odstraníme. Kousky kuřete potřeme zakysanou smetanou a necháme v této marinádě odležet…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 534 kJ / 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,33 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 1,33 g |
– nenasycené | 2,67 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,00 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 13,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí křídla omyjeme, osušíme, oddělíme v kloubech na horní a spodní díl, špičku odstraníme. Kousky kuřete potřeme zakysanou smetanou a necháme v této marinádě odležet…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Sezóna medvědího česneku začíná: Při sbírání v přírodě pozor, hrozí záměna s jedovatými druhy rostlin, říká expertka Jana Vlková
Historie piva: Vařili je mniši a bylo tak husté, že se jedlo lžící! Co ještě nevíte o našem národním nápoji?