Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Praganda - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dušená krkovička v šunkovaru

Dušená krkovička v šunkovaru

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravit si domácí šunku z krkovičky není náročné, jen zabere více dnů. Avšak i to má svůj důvod a věřte, že se to vyplatí. Krkovičku nejprve necháme naložit v láku a…

pavelk

180 min

Bůčková mozaika se sýrem

Bůčková mozaika se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jedlá mozaika, která potěší i toho nejnáročnějšího strávníka. Z mletého bůčku, sýru a koření připravíme směs, kterou necháme ve formě šunkovaru odležet a poté ji uvaříme…

cathleen

120 min

Dvojí lančmít

Dvojí lančmít

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kůži a kosti z bůčku a případný ořez dáme vařit do papiňáku asi na půl hodiny. Dala jsem do hrnce sůl, několik kuliček nového koření, několik kuliček pepře, dva bobkové…

Zabijačková panenka

Zabijačková panenka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Panenskou svíčkovou podélně rozřízneme, vetřeme do ní rozetřený česnek s pragandou a necháme do druhého dne prozrát. Mleté maso si připravíme podle linku v poznámce. …

Domácí mozaika

Domácí mozaika

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bůček pomelte na šajbě č.3, vložte veškeré ingredience a řádně prohněťte (aspoň 10 minut). Do šunkovaru vložte sáček k tomu určený, naplňte směsí, řádně upěchujte a…

pavelk

150 min

Ocásková šou

Ocásková šou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

I z méně kvalitní části vepřového masa můžeme z trochou šikovnosti vytvořit hned tři samostatné pokrmy. Vyškvařené sádlo využijeme nejen na chleba, ale i později při…

Chlebajez

150 min

Kuřecí čtvrtky "uzené" v PH

Kuřecí čtvrtky "uzené" v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso osolíme, pořádně vetřeme sůl. Uložíme do pevně uzavíratelné misky s poklopem. Necháme v lednici 3-4 dny.Poté potřeme mašlovačkou uzeným kouřem a opět uzavřeme na…

mika59

315 min

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli