Kachní prsa se švestkovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenKachní prsíčka osolíme, opepříme hrubě namletým pepřem a kůžičkou dolů zprudka opečeme ta teflonové pánvi. Po 5 minutách otočíme a další 3 minuty opékáme. Poté dáme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kachní prsíčka osolíme, opepříme hrubě namletým pepřem a kůžičkou dolů zprudka opečeme ta teflonové pánvi. Po 5 minutách otočíme a další 3 minuty opékáme. Poté dáme na…
Ostrým nožem nakrájíme kůži na prsou na malé kostičky tak, abychom prořízli kůži se sádlem ale neřízli do masa - vytekla by nám šťáva. Do zářezů vetřeme koření a sůl.…
Kachní prso hodně opepříme, nesolíme.Do ploché misky vsypeme sůl s cukrem a nastrouhaným zázvorem, dobře vše promícháme a vložíme do směsi maso, kůží navrch, kterou také…
Maso si očistíme a nařežeme kůži. Vmasírujeme koření, pokapeme pár kapkami oleje a necháme odležet několik hodin.Pak maso na pánvi opečeme. Na každém záleží, jak kdo má…
Kachní prsa omyjeme a očistíme. Na kůži nakrájíme mřížky, aby se kůže lépe propekla. Prsa z obou stran osolíme a opepříme. Na kůži nasypeme grilovací bylinky a maličko…
Kořenovou zeleninu a cibuli jsem nakrájela na kostičky.Cibuli osmažíme na oleji do světlé barvy a přidáme zeleninu.Restujeme asi 15 minut než nám zelenina začne trochu…
Ze strouhaných brambor, vejce, česneku, trochy mouky, soli a koření umícháme těsto a z něj na sádle dočervena upečeme bramboráky.Do bramboráku pak dáme lžíci teplého…
Oloupané brambory předem předvaříme.Kůži na prsou nařežeme na kostičky, osolíme, opepříme a na rozpálené pánvičce zprudka pečeme kůží dolů, cca 10 min, potom otočíme a…
Kačacie prsia uložíme na suchú panvicu, ktorú môžeme vložiť do rúry alebo do malého pekáčika. Len navrchu osolíme a dobre okoreníme.Dáme na sporák a zapneme na najnižší…
Kachní prsa nařežeme na kůži do mřížky, osolíme je a opepříme.Na marinádu smícháme v MW nebo ve vodní lázni rozpuštěnou limetovo citronovou marmeládu, sójovou omáčku a…
Kůži na prsíčkách nařízneme až k masu (ne do masa) do mřížky. Z pomeranče nastrouháme kůru a potřeme s ní prsa. Vložíme je do ploché nádoby. Česnek a šalotku nasekáme na…
Kachní prsa, která jsme nechali ohřát na pokojovou teplotu, omyjeme, osušíme, kůži pokrájíme ostrým nožem na mřížku, osolíme a opepříme. Pánev bez tuku rozpálíme, kachní…
Prsa naložíme. Napřed jejich kůži mírně nařízneme do mřížky. Do hmoždíře dáme sečuánský pepř, rozmarýn, tymián, zázvor, chilli semínka a rozdrtíme. Touto směsí potřeme…
Kachní prsa kuchyňsky upravíme a osušíme. Ostrým nožem kůži nařežeme do mřížky. Kůži krájíme opatrně, abychom neprořízli i maso. Kachní prsa opepříme drceným…
Kachní prso na kůži nařežeme do mřížky, vetřeme do něj sůl a pepř. Pánev na sucho rozpálíme a položíme na něj prso nejprve kůží dolů, necháme pořádně dohněda opéct,…
Kůži na prsou nařežeme na mřížku, vetřeme do ní sůl a pepř, prsa osolíme a opepříme i z druhé strany a položíme je kůží dolů na horkou a suchou pánev. Z každé strany…
Kachní vývar - omytý kachní skelet, zbavený biskupa, přivedeme ve vodě k varu, sebereme vysrážené bílkoviny, přidáme houby šitake, řasu nori a na mírném plameni vaříme…
Sváteční menu nemusí být jen tradiční kachna, knedlík a zelí. Obměna v přípravě je sympatická v tom, že většinu příprav můžete podniknout i více dnů před plánovaným…
Kachní prso - ze strany s kůží nařízneme jen kůži na mřížku, z druhé strany očistíme, aby zbylo jen čisté maso. Z obou stran opepříme. Půlku pomeranče vymačkáme a šťávu…
Ubrouskem osušená kachní prsa nařízneme na kůži ostrým nožem, vytvoříme mřížku. Osolíme, opepříme. Smažíme na pánvi bez tuku kůží směrem dolů. Smažíme z každé strany 6…
Jako první ponořte Lauben Sous Vide Stick do vodní lázně a nastavte teplotu na 63 °C a čas na 2 hodiny.Kachní prsa okořeňte dle svých zvyklostí, jen je v tuto chvíli…
Kachní prsa ve hřbetní části kůži několikrát nařízneme (ale neprořízneme) a osolíme a opepříme. Celá prsa zprudka na malém množství oleje po všech stranách opečeme.…
Očištěné kachní prso pokrájíme na nudličky, které necháme naložené dvě hodiny v marinádě, umíchané z medu, octu, sojovky a rozetřeného nebo nastrouhaného česneku. Během…
Z pomeranče vymačkáme šťávu, přidáme tymián, cukr, česnek a promícháme. Do této marinády dáme nejlépe přes noc nebo alespoň na 2 hodiny marinovat kachní prsa, kterým…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Šafrán: Víte, kde v kuchyni použít toto nejdražší koření světa a jak poznat padělek?
Reportáž ze školní jídelny, kde mají salátové bary a pečou si vlastní chleba. Nástupní plat kuchaře byl přitom 18 000 hrubého
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané