Řezy Rumba
Recept ještě nebyl hodnocenZ bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého postupně přidáváme cukr, těsto je hotové, když tvoří tzv.špičky. Přidáme mouku smíchanou s práškem a sodou, lehce přidáme ořechy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého postupně přidáváme cukr, těsto je hotové, když tvoří tzv.špičky. Přidáme mouku smíchanou s práškem a sodou, lehce přidáme ořechy…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Jedlík testuje nejbizarnější kuchyně: Proč Číňani milují zkažená "stoletá" vejce?
Lékařka radí, co dělat při otravě houbami: Pomůže aktivní uhlí, v určitých případech ale jeďte hned do nemocnice, varuje
Jídlo na kolejích aneb Historie jídelních vozů: Od kaviáru v Orient expresu až po vepřová líčka na pivě při cestách do Vídně