Čočková pochoutka na tousty
Recept ještě nebyl hodnocenČočku důkladně propláchneme studenou vodou (není nutné předem namáčet) a necháme okapat.Na hlubší pánvi (např. wok) na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čočku důkladně propláchneme studenou vodou (není nutné předem namáčet) a necháme okapat.Na hlubší pánvi (např. wok) na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku a…
Očištěné maso nakrájíme na velikost soust.Zeleninu očistíme a papriku nakrájíme na proužky, cuketu na půlkolečka, cibuli na měsíčky, rajčata přepůlíme a česnek nasekáme…
Rybu nakrájíme na menší kousky, zakápneme citronem, osolíme a opepříme. Papriku i šalotky očistíme a nakrájíme. Rybu a zeleninu střídavě napícháme na špejli.Pekáček…
V misce smícháme tuňáka, nakrájenou cibuli, scezený hrášek a kukuřici. Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky a 3 minuty povaříme, slijeme a propláchneme studenou vodou.…
Listy šalátu opláchneme a dobre osušíme.Uhorku po dĺžke nastrúhame škrabkou na zemiaky na tenučké plátky.Paradajky narežeme na polovice.Plátky Ementálu narežeme tiež na…
Květák lehce povaříme v osolené vodě. Vyjmeme a necháme zchladnout.Sójový granulát připravený podle návodu lehce vymačkáme a necháme vychladnout.Maso, cibuli, rajčátka a…
Pokrm, co nejen skvěle chutná, ale také vypadá. Mističky z cukety a lilku jsou plněné zeleninovou směsí s hovězím mletým masem. Po zapečení je pak před podáváním můžete…
Krůtí křídla očistíme, omyjeme, rozdělíme v kloubu na 4 části a osolíme.Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli, na ni osolená křídla, která posypeme bylinkovým grilovacím…
Mrkev a celer nakrájíme na proužky, tuřín a cuketu na plátky. Bílou část jarní cibulky rozkrojíme napůl, zelenou část nakrájíme nadrobno.Na olivovém oleji osmahneme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Blíží se čas tuřínu: Uvařte si z něj třeba vydatnou staročeskou polévku dumlíkačku!
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Křupavé bramboráky: Ke křupavosti pomůže nahradit mouku jinou ingrediencí a placky pak smažit na rozpáleném sádle