Rostbíf s chřestem
Recept ještě nebyl hodnocenMaso odblaníme, lojovatou stranu nařízneme ostrým nožem několika řezy aby se nám maso neprohýbalo a necháme v chladu hodinu odležet. Potom maso zprudka opečeme na pánvi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso odblaníme, lojovatou stranu nařízneme ostrým nožem několika řezy aby se nám maso neprohýbalo a necháme v chladu hodinu odležet. Potom maso zprudka opečeme na pánvi…
Maso naklepeme přes folii, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každý plátek poklademe plátkem slaniny. Kapie omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka a podélně…
Rohlík nakrájíme na kostičky a pokropíme mlékem. Do kastůlku dáme orestovat nadrobno nakrájenou slaninu a cibuli. Přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony, osmahneme,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
10 nejlepších jídel z mrkve: Dáte si mrkvové řezy, pomazánku nebo babiččiny buchty mrkvánky?
Retro vaření s Kristinou: Připijte si s námi na Světový den koktejlů. Tenhle z whisky a pomeranče je skvělý
12 nejlepších ovocných knedlíků: Dáte si bramborové se švestkami nebo péřové s meruňkami?