Špaldovo-sojový závin s ořechovou náplní
Recept ještě nebyl hodnocenDo hrnku dáme polovinu sojového mléka, rozmícháme med, přidáme droždí a necháme na teplém místě vzejít. Do mísy dáme všechny sypké ingredience. Promícháme, přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do hrnku dáme polovinu sojového mléka, rozmícháme med, přidáme droždí a necháme na teplém místě vzejít. Do mísy dáme všechny sypké ingredience. Promícháme, přidáme…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Jak dlouho namáčet luštěniny? Nejvíce času potřebují fazole a cizrna, bez namáčení se obejdou červená čočka a loupaný hrách
Dopřejte si bramborák bez žlučníkového záchvatu! Jde to, jen vědět, jak na to
Ta nejkřupavější snídaně: Upečte si domácí granolu s oříšky, ovocem a kořením