Smothies jahodovo - rybízové s rýmovníkem
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve rozmixujeme rýmovník s vodou, potom přidáme rybíz, jahody a nakonec med.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve rozmixujeme rýmovník s vodou, potom přidáme rybíz, jahody a nakonec med.
Kuskus premiešame s olejom, zalejeme vriacou vodou a zakrytý necháme 5 min postáť. Potom ho vidličkou načechráme. Vajce vidličkou rozšľaháme.Hermelín obalíme vo vajíčku…
Rybíz dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byl ponořený. Povaříme 15 minut na nízkou teplotu. Hrnec necháme odstát 12 až 24 hodin.Druhý den rybíz scedíme, přidáme cukr,…
Vejce ušleháme s cukrem a přidáme 4 PL vody. Vmícháme mouku se sodou a sypkou kávu Nescafé. Vše našleháme do pěny a nalijeme na plech s pečícím papírem, který potřeme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Dušená kuřecí srdíčka jsou nejlepší na smetaně a pikantnost dodá hořčice. Chutnají luxusně, a přitom vyjdou na pár korun
7 tipů, jak nejlépe zacházet s vejci: Jak je vařit, loupat i jak připravit ta nejlepší míchaná vajíčka
Pečeme s Ivou: Dokonalé máslové mini štoly můžou být skvělým jedlým dárkem