Fit karbanátek
Recept ještě nebyl hodnocenCelá příprava je naprosto jednoduchá a rychlá. Maso, Šmakoun i cibuli rozemeleme. Přidáme koření a promícháme. Vytvarujeme 3 karbanátky. Na grilu nebo grilovací pánvi …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Celá příprava je naprosto jednoduchá a rychlá. Maso, Šmakoun i cibuli rozemeleme. Přidáme koření a promícháme. Vytvarujeme 3 karbanátky. Na grilu nebo grilovací pánvi …
Cibuli nakrájenou na měsíčky a papriku na proužky jsem osmahla na oleji. Pak jsem přidala nakrájeného šmakouna a opekla ho dozlatova. Okořenila jsem sladkou paprikou a…
Příprava šmakouna: Plátky šmakouna nakrájíme na proužky a naložíme do rozmíchané tandoori pasty a trošky oliv. oleje alespoň na hodinku. Poté opečeme na pánvi (s…
Rozklepneme si vejce do talířku a přidáme špetku soli. V tom šmakouna obalíme a pak ho dáme do kukuřičné strouhanky, musíme trošku přitlačit, aby se strouhanka…
Do mísy dáme ovesné vločky, mák, stévii, prášek do pečiva, sodu.Nastrouháme jablka a šmakouna, přidáme kefír, jogurt , semínka a vše zamícháme.Dáme na menší plech…
Ředkvičky si očistíme a nakrájíme na menší kousky. Celer oloupeme, zbavíme zbylých vláken a uděláme tenké plátky (nebo silnější, jak kdo má rád, ale moje děti ho…
Postup přípravy je v podstatě stejný, jako u klasických palačinek, jen do základu rozmixujte šmakouna s vejcem, poté až přisypte mouku a mléko, dokud nebude těstíčko…
Vše promixujeme do hladka a podle potřeby přiléváme šťávu z nálevu od červené řepy, dokud nebudeme mít požadovanou konzistenci. Podle vlastní chuti zlehka dosolíme.
V kastrůlku na rozehřátém másle restujeme plátky žampionů do zlatavé barvy. Poté přidáme smetanu, sůl, pepř, promícháme a slabým varem zredukujeme na hustější…
Zeleninu i šmakouna nakrájíme na větší kousky. Cizrnu dáme vařit do vývaru, nejlépe do tlakového hrnce- 20 minut. V hrnci rozehřejeme olej, osmahneme zeleninu ,…
Mrkev, jablko, šmakoun a avokádo nastrouháme na jemno, přidáme vejce a ostatní ingredience. Vše zamícháme dohromady, přidala jsem ještě sekané oříšky, brusinky.Dáme do…
Olej smícháme s utřeným česnekem a potřeme jím z obou stran na plátky nakrájného šmakouna. Necháme odležet. Mezitím očistíme a nakrájíme zeleninu podle druhu: cibulku a…
Kostku šmakouna rozdělíme na půl, okořeníme oblíbeným koření a lehce osolíme.V pánvi si rozehřejeme lžičku oleje a obě půlky šmakouna z obou stran lehce opečeme.Pak…
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a orestujeme na něm Šmakouna, nakrájeného na hranolky. Vyndáme ho a udržujeme v teple. Do pánve vložíme pokrájené bílé…
Cuketu jsem chvilku nechala stát, aby pustila šťávu. Potom jsem ji ještě vymačkala a šťávu dala pryč. Vmíchala jsem ostatní ingredience a nakonec mokrýma rukama tvořila …
Šmakoun nakrájíme na tenké proužky a v misce smícháme se solí a provensálským kořením.Necháme chvíli odležet. Mezitím si oloupeme cibuli,nakrájíme jí na půl kolečka a…
Ovesné vločky, datle, ořechy, špetka soli - vše rozmixujeme na drobenku, polovinu dáme do formy vyložené pečícím papírem. Náplň: Jablka se skořicí, badyánem,…
Květák rozebereme na růžičky a v mírně osolené vodě ho uvaříme doměkka. Mezitím si na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a orestujeme na něm plátky česneku. Vodu z…
1. Den předem naložíme šmakouna do mléka, které jsme smíchali s grilovacím kořením. 2. Do šmakouna uděláme 2 zářezy, které naplníme kousky salámu a sýru a upevníme…
Všechny ingredience, kromě kokosu, vhodíme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Po rozmixování nám vznikne tužší hmota, ze které jdou krásně tvarovat kuličky. Každou…
Na rozpáleném oleji orestujeme mrkev, dokud nezíská žlutou barvu. Přisypeme Štíhlé nudle a smažíme asi pět minut. Poté na pánev přidáme sušená rajčata a pórek a po dvou…
Cibuli oloupeme, nakrájíme a necháme ji zesklovatět na pánvi. Mezitím si nakrájíme houby, rajčata a papriku, a vše přidáme k cibulce. Osolíme, opepříme, přidáme…
Cibuli necháme osmahnout pomalu na oleji, když je měkká, přidáme nakrájená rajčata. Po odvaření tekutiny přidáme čočku, adžiku, sojovku, promícháme a zalijeme horkou…
Na oleji osmahneme bulgur a podlijeme 400-500 ml vývaru nebo vody. Vaříme tak 15 min, odstavíme a pod pokličkou necháme dojít. Osmahneme cibulku, přidáme zeleninu a…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
Vše pro hravé pečení s profesionálními výsledky!
Madame de Pompadour: Krále Ludvíka XV. rozmazlovala jídlem, on podle jejích prsou nechal navrhnout sklenky na šampaňské