Zapékané špagety
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme dle návodu špagety a scedíme. V pánvi Wok rozehřejeme a rozmačkáme jak vepřovou tak i hovězí konzervu. Vsypeme suchou směs Vitana, kukuřici, žampiony, přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Uvaříme dle návodu špagety a scedíme. V pánvi Wok rozehřejeme a rozmačkáme jak vepřovou tak i hovězí konzervu. Vsypeme suchou směs Vitana, kukuřici, žampiony, přidáme…
Špagety uvaříme v osolené vodě, nejlépe bezvaječné, polijeme konzervovanou rajskou směsí pro špagety např. Bonita, přidáme nastrouhaný sýr a kečup. Směs lze jednoduše…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Recenze pražských minipivovarů: Kyseláč z Hostivaru H1 patří ke skutečným pivním hvězdám
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Jak na nejlepší dýňovou polévku: Chuti pomůže vývar a opečená cibule, krémovou konzistenci zajistí smetana