Pivní bůček na způsob rillettes
Vepřová pochoutka, typická pro francouzskou kuchyni, to jsou rillettes! Aby se maso krásně rozpadalo a všechny ingredience se prolnuly, doporučujeme vařit v tlakovém nebo pomalém hrnci. Nepoužívejte ale tmavé pivo - je sladké, ani Plzeň - je hořká.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 21 122 kJ / 5 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,38 g |
Tuky | 485,48 g |
Vláknina | 10,24 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 29,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství sádla si upravte podle sebe. Já jsem měla hodně libový bůček. A aby se maso krásně roztíralo je tam sádlo třeba. Pomazánku mažeme na dobrý čerstvý chleba a ozdobíme cibulí nebo pažitkou. Dělám ji když máme různé posezení. Je to pomazánka rychle mizející ze stolu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2024 19:44
6. 5. 2024 07:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 2 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 2 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 2 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Jak upéct pizza šneky. Skvělé pohoštění pro návštěvu zvládnou podle videa i začátečníci
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Další recepty
Suroviny: bůček, cibule, česnek, pivo světlé, sádlo, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, vývar masový
Pivní bůček na způsob rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrQ7l
2 názory