Vepřová játra jako minutka
Recept ještě nebyl hodnocenChutný víkendový oběd hotový za pár chvilek. Nebo dobrota, kterou si můžete připravit i při každodenním shonu uprostřed týdne. Obojí jsou vepřová játra v minutkové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 600 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 4,70 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 1,30 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Chutný víkendový oběd hotový za pár chvilek. Nebo dobrota, kterou si můžete připravit i při každodenním shonu uprostřed týdne. Obojí jsou vepřová játra v minutkové…
Čočku přebereme, propláchneme a na půl hodiny namočíme, pak slijeme.(Voda z namočené čočky nebo jakkýchkoliv luštěnin je výborná na zalití květin.) Dáme novou vodu a…
Maso nejdříve dusíme pod poklicí, poprášené mexickým kořením, kořením na pečeni (či na krkovičku), lehce osolené, se špetkou kmínu, obložené 3 cibulemi na osminky a…
Vajíčka uvaríme natvrdo a ošúpeme. 2 vajíčka ( alebo podľa potreby ) narežeme na kolieska a 2 kolieska odložíme bokom. Paradajky narežeme na plátky. Zo zeleniny…
Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme a dáme na osmahnutou cibuli restovat.Když maso změkne přidáme mexickou směs a dusíme pod pokličkou asi 15 min.Na zahuštění dáme do…
Cibuli pokrájíme a zapěníme na másle. Přidáme zeleninu a podusíme. Pak přidáme kečup a feferonky nebo chilli, promícháme a ještě chvíli podusíme. Necháme trochu…
Cestoviny zalejeme vriacou vodou ( tesne nad cestoviny ), zakryjeme a necháme nabobtnať. Potom ich premiešame, pridáme mrazenú zeleninu, na kocky narezané paradajky,…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Francouzská „pizza“ se slaninou a cibulí: Alsaský slaný koláč tarte flambée si zamilujete!
Retro vaření s Kristinou: Víte, že Den dětí se slaví dvakrát ročně? Nahlédněte s námi do historie a upečte na oslavu tenhle dort!
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka