Zapečené zelí s kabanosem
Recept ještě nebyl hodnocenZe zelí slijeme téměř všechen lák, vyklopíme do pánve a chvilku podusíme s grilovacím kořením a cukrem. Mezitím oloupeme a na kolečka nakrájíme kabanos.Do pekáčku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ze zelí slijeme téměř všechen lák, vyklopíme do pánve a chvilku podusíme s grilovacím kořením a cukrem. Mezitím oloupeme a na kolečka nakrájíme kabanos.Do pekáčku…
Rohlík nakrájíme a namočíme do 250 ml piva. Olomoucké tvarůžky nahrubo nastrouháme. Papriky omyjeme, očistíme a tři papriky pokrájíme na malé kostičky.Rohlík vymačkáme,…
Uděláme si těsto na palačinky, které uděláme klasickým postupem a jednu, kterou budeme dávat na dno zapékací misy uděláme trochu silnější. Směs připravíme takto:…
Mouku, vejce, sůl, cukr, čerstvě nastrouhaný zázvor a droždí prohněteme s trochou mléka, aby vzniklo kypré a vláčné těsto. To odstavíme a necháme kynout. Mezi tím…
Houby očistíme, pokrájíme a krátce povaříme ve vroucí vodě. Pak houby scedíme a necháme řádně okapat. Použít můžeme i houby rozmražené, které si v sezóně připravujeme…
Na dno PH dáme sádlo a špek, pokrájený na kostičky, rovnoměrně posypeme 1 lžičkou sladké papriky, na to nasypeme drobně pokrájenou cibuli, na cibuli dáme maso (nejlépe…
Očištěné brambory nakrájíme na plátky. Lososa nakrájíme na tenčí nudličky, kuřecí maso nakrájíme také na tenké plátky. Obě masa následně osolíme a přidáme provensálské…
Krásný trojbarevný mazanec připravíme z kynutého těsta, které rozdělíme na tři díly. Každý díl obarvíme a ochutíme jinak - mákem, mrkví a ořechy. Jednotlivé díly…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Dietoložka britské královské rodiny, Gabriela Peacock, pokřtila novou knížku a prozradila, jak rychle zhubnout i omládnout
Jak na šťavnaté pastitsio: Fantastické řecké „lasagne“ připravíte rychleji, než italský originál a pochutnáte si stejně!
Kdy sklízet cukety: Jak poznat jejich zralost a proč je nenechat přerůst