Ovocné indiánkové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenZ bílků si vyšleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem a pomalu po částech přimícháme olej,vodu a mouku.nakonec vmícháme opatrně sníh z bílků. Těsto nalejeme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem a pomalu po částech přimícháme olej,vodu a mouku.nakonec vmícháme opatrně sníh z bílků. Těsto nalejeme na…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Tahle česnečka mění pravidla hry: Zkuste rozpečený sýr, krutóny s česnekovým máslem nebo uzená kuřecí křídla
Uvařte si tsampu: Zázračná kaše Tibeťanů vám dodá sílu, díky níž můžete vystoupat i na Mount Everest
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí