Broskvový řez
Recept ještě nebyl hodnocen6 bílků, 6 lžic cukru moučka ušleháme.Přidáme 6 žloutků a 6 lžic polohrubé mouky, zamícháme a nalijeme na vymazaný, moukou vysypaný plech.Dáme péct, po upečení vyndáme z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 323 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,80 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
6 bílků, 6 lžic cukru moučka ušleháme.Přidáme 6 žloutků a 6 lžic polohrubé mouky, zamícháme a nalijeme na vymazaný, moukou vysypaný plech.Dáme péct, po upečení vyndáme z…
Všechny suroviny na bublaninu smícháme v misce. Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem. Dáme péct na 220 - 230 stupňů a pečeme cca 15-20 min Když je buchta…
Do sklenice dáme 4-5 kostek ledu.Poté nalijeme šťávu nebo přidáme rozmixované maliny.Do ledové směsi s malinami a šťávou přidáme rozpůlený šumák (šumivou tabletu).Poté…
Suroviny na těsto vypracujeme, necháme odležet v chladu, poté natlačíme do formiček na košíčky a upečeme. Nápň připravíme smícháním všech surovin ve hmotu, která se…
Obdélníkovou formu cca 28x20 cm vyložíme mikrotenovou folií. Na dno těsně vedle sebe poklademe piškoty, které pokapeme malinovou šťávou. Smetanu se ztužovačem ušleháme…
Křehký bílkový korpus ve tvaru srdce promazaný a zvlhčený čokoládovým krémem je ideálním dárkem a nejen ke svatému Valentýnu. Jeho příprava není složitá a zdobení velmi…
Ve vodní lázni rozehřejeme máslo, cukr a med. Přidáme koření a zahříváme asi 5 minut, než se všechno rozpustí.Poté necháme vychladit a do vlažné hmoty vmícháme 2 vejce a…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak urychlit dozrávání rajčat? Je potřeba keře pravidelně zaštipovat, zastaví se tak růst, ale posílí se plody
Génius své doby. Zakladatel USA Benjamin Franklin se stal mimo jiné vynálezcem bifokálních brýlí.
Pečeme s Ivou: Upéct jednoduchý chléb je tak snadné! Zkuste to podle starého receptu babičky Elišky