Sušenkový koláč s rebarborou, jahodami a marcipánem
Recept ještě nebyl hodnocenZe surovin na korpus vše smícháme a vmačkáme do dortové formy vyložené pečicím papírem, uděláme 1 cm vysoké okraje. Na korpus nahrubo nastrouháme marcipán.Všechny…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ze surovin na korpus vše smícháme a vmačkáme do dortové formy vyložené pečicím papírem, uděláme 1 cm vysoké okraje. Na korpus nahrubo nastrouháme marcipán.Všechny…
Ze surovin na korpus vše smícháme a vmačkáme do dortové formy vyložené pečicím papírem, uděláme 1 cm vysoké okraje. Na korpus nahrubo nastrouháme marcipán.Všechny…
Předehřejte troubu na 175°C. Vyložte pečícím papírem dortovou kulatou forku s odnimatelným dnem. Ručně nebo v kuchyňském robotu rozdrobte sušenky. Rozehřejte máslo či…
Uvaříme si puding z 1 l mléka a 2 pudinků. Přichystáme si formu do které budeme tiramisu dělat (viz. obrázek). Na dno vyskládáme bebe sušenky. Puding necháme chvilku…
Přidáno před 38 minutami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Retro okénko: Uvařte si plíčky na smetaně podle slavného kuchaře Viléma Vrabce
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá
Houbařská sezóna 2023: Mykolog Petr Souček radí, kdy a kam letos vyrazit na houby a podle čeho poznáme, že už rostou