Plněná dýně hokkaido
Recept ještě nebyl hodnocenU dýně ukrojíme vršek jako pokličku, vydlabeme jadýrka, vymažeme olivovým olejem a osolíme bylinkovou mořskou solí. Dáme péct na 200°, dokud není měkká. Mezitím si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 513 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 27,50 g |
– nasycené | 19,00 g |
– nenasycené | 7,85 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 3,50 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 3,50 g |
U dýně ukrojíme vršek jako pokličku, vydlabeme jadýrka, vymažeme olivovým olejem a osolíme bylinkovou mořskou solí. Dáme péct na 200°, dokud není měkká. Mezitím si…
Ze 100 ml vlažné vody, šp. cukru a droždí necháme vzejít kvásek. Mezitím smícháme obě mouky, sůl, přidáme olej a kvásek. Těsto dobře propracujeme a necháme 30-40 min…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
V Prostřeno se bude sekat šampaňské. Sabráž předvede soutěžící vinař Vít. Troufnete si na to podle našeho návodu taky?
Manuál pečení cukroví: Jak používat pečicí papír, na kolik rozžhavit troubu a co s plechem?
Makové mléko v obsahu vápníku předčí to kravské. Víte, jak je nejlépe doma udělat a čím se dá ochutit?