Pečený tolstolobik
Recept ještě nebyl hodnocenNaporcovaného tolstolobika osolíme, opepříme, obalíme v mouce a dáme péct na pánev s rozpáleným máslem nebo olejem. Během pečení pokapáváme citronem a potíráme máslem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 776 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 13,50 g |
– nasycené | 2,91 g |
– nenasycené | 7,93 g |
–– mononenasycené | 6,14 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 0,28 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Naporcovaného tolstolobika osolíme, opepříme, obalíme v mouce a dáme péct na pánev s rozpáleným máslem nebo olejem. Během pečení pokapáváme citronem a potíráme máslem…
Porce ryby pokapeme citronovou šťávou, posolíme a posypeme rozmarýnem. Vložíme na pekáček, polijeme asi třemi lžicemi oleje, pokrájíme plátky česneku a čtvrtky…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
7 důležitých potravin, které dovezl Kolumbus z Ameriky do Evropy: Jsou mezi nimi brambory, rajčata i kakao
Nejlepší digestoře v high-tech stylu: Vypadají jako klenoty a ještě se samy zapnou!
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání