Treska v lehkém obalu
Recept ještě nebyl hodnocenDáme vařit brambory ve slupce, vaříme asi 20 až 30 minut. Vaříme samozřejmě podle velikosti brambor.Smícháme strouhanku s moukou, osolíme a přidáme špetku až dvě (podle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dáme vařit brambory ve slupce, vaříme asi 20 až 30 minut. Vaříme samozřejmě podle velikosti brambor.Smícháme strouhanku s moukou, osolíme a přidáme špetku až dvě (podle…
Očistíme zemiaky, budeme potrebovať 0,5kg. Dáme ich uvariť. Medzi tým ako sa varia zemiaky, pripravíme rybku. Pekáč polejeme olivovým olejom, naň poukladáme rybku,…
Troubu předehřejeme na 250 stupňů. Šafrán nasypeme do vína a necháme máčet. Na pánvi rozpustíme půl másla a tresku s každé strany 1-2 minuty opékáme. Potom ji opatrně…
Filety mořské tresky omyjeme a osušíme, zakapneme citronovou šťávou a posypeme pepřem a kmínem. Hnědé žampiony omyjeme, pokrájíme na malé plátky. Řapíkatý celer…
Tresku osuším, osolím, opepřím a opeču na másle zprudka z obou stran. Přendám na pekáček.Oloupaný meloun nakrájím na kostky, oloupaná rajčata na dílky. Přidám k tresce,…
Na másle orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, papriky, klobásu, nasekaný česnek, mrkev, oregano, libeček a mletou papriku. Osmažíme, podlijeme vínem…
Kroupy propláchneme studenou vodou a dáme vařit do osolené vody. Hotové slijeme.Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu, osolíme, opepříme a…
Tresku osušíme, osolíme, opepříme, lehce zakápneme citronem a řádně obalíme v trojobalu a poté osmažíme. Osmažené filety přeložíme na pekáček vymazaný máslem a na…
Tresku osušíme a nakrájíme a porce, každou osolíme, okořeníme pepřem a poprášíme moukou nebo v mouce obalíme. Na rozehřátou pánev dáme rozpustit přepuštěné máslo a porce…
Plátky tresky očistíme, osušíme, z obou stran osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v hladké mouce.Na rozpáleném oleji jemně opražíme mandle. Dáme…
Troubu si předehřejeme na 200°C.Rybu osolíme a opepříme po obou stranách. Pekáček vymažeme olejem, poklademe stonky z petrželky a vložíme filety v jedné vrstvě.Do mixéru…
Kedluben očistíme a ukrojíme z něj tři plátky, asi centimetr široké. Dáme je vařit do osolené vody. Vaříme na skus, scedíme a necháme vychladit. Uvaříme i vejce natvrdo…
Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější…
Čočku, předem namočenou ve studené vodě, slijeme. Přilijeme vývar, přidáme koření, bobkový list a vaříme do měkka.Po uvaření scedíme a necháme vychladit.Tresku…
Hodně změklé máslo rozmícháme s hořčicí, petrželkou, najemno nasekanou šalotkou a česnekem. Přimícháme parmazán a mouku. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. …
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přinášíme několik tipů, jak je možné v domácnosti ušetřit za energie.
Buchtičky s krémem: Hrnkové těsto usnadní přípravu vláčných buchtiček a s voňavým vanilkovým krémem chutnají jak od babičky
Nejčastější chyby při přípravách štědrovečerní večeře a osvědčené rady, jak se jich vyvarovat