Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Francouzská cibulová polévka

Francouzská cibulová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oloupejte cibule, rozpulte je a nakrájejte na tenké plátky. V hrnci rozehřejte přepuštěné máslo. Cibuli restujte při nižší teplotě dokud nebude podušená dosklovita,…

Jurgen.k

60 min

Polévka z pečeného patizonu

Polévka z pečeného patizonu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Patizon rozkrájejte na přibližně centimetrové plátky. Pokud máte patizony mladé, je kůže patizonu měkká a nemusíte je loupat. Pokud máte větší kousek, tak je oloupejte.…

Simply Food

160 min

Krůtí prsa piri piri

Krůtí prsa piri piri

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso jemně naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v marinádě.Necháme přes noc uležet v ledničce.Opečeme na grilovací pánvi nebo na grilu.

RubyRom

40 min

Pečené batáty

Pečené batáty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Batáty dobre umyjeme a odrežeme končeky. Batáty narežeme na kolieska asi 1 cm hrubé tak, že ich nedorežeme, aby ostali celé (urobíme tzv. vejár).Kokosový olej necháme…

Hovězí po provensálsku

Hovězí po provensálsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky (4x4cm). Česnek oloupáme a nakrájíme na plátky. Maso s česnekem vložíme do mísy,přidáme bobkové listy a lístky tymiánu…

Dooga

30 min

Treska zapečená s rajčaty a cibulí

Treska zapečená s rajčaty a cibulí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tresku pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, posypeme troškou mleté papriky a nastrouhanou kůrou z citronu. Narovnáme do zapékací mísy, přidáme máslo a tymián…

RubyRom

40 min

Celerovo-jablečná polévka

Celerovo-jablečná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Talíř chutné zeleninové polévky příjemně zasytí a zahřeje. Pokud se řadíte mezi milovníky těch krémových, pak zajisté musíte vyzkoušet celerovo-jablečnou polévku,…

Moanka

45 min

Gratinované brambory

Gratinované brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory i se slupkou omyjeme, osušíme, nakrájíme na jemné plátky, potřeme olivovým olejem, posolíme a naskládáme do zapékací mísy. Kysanou smetanu smícháme s bujonem a…

misagl

40 min

Krkovička na víně a tymiánu

Krkovička na víně a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky krkovičky jemně naklepeme a na krajích nařízneme. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem, vložíme maso a zprudka orestujeme. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem,…

1 3 4 5 6 7 17

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více