Vločkový kuřecí řízek
Recept ještě nebyl hodnocenKukuřičné vločky rozdrtíme, smícháme se solí, pepřem a bylinkami. Obalíme v nich kuřecí řízek.Na pánvi rozehřejeme máslo. Rozmícháme v něm prolisovaný česnek, přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 381 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kukuřičné vločky rozdrtíme, smícháme se solí, pepřem a bylinkami. Obalíme v nich kuřecí řízek.Na pánvi rozehřejeme máslo. Rozmícháme v něm prolisovaný česnek, přidáme…
Těsto - vše smícháme a vytvoříme polodrobenkové těsto. Dáme do ledničky pod folii uležet.Mezitím nastrouháme oloupaná jablka.Nebo dáme vařit suroviny pro tapiokový…
Borůvky rozvaříme do tekutější podoby, vsypeme vločky a necháme asi 8 minut odstát na teple, aby směs zhoustla. Okořeníme, vsypeme sýr nakrájený nebo na jemno…
Oloupané brambory nastrouháme a přidáme veškeré další ingredience, ochutnáváme. Vodu nesléváme.Vločky přidáváme po částech tak, aby směs zahustily, takže chvilku počkáme…
Vločky a burisony odvážíme do misky. Přidáme posekané oříšky, lněné semínko, cukr a skořici. Do hrnečku připravíme asi 150 ml kávovinového nápoje (Kara), necháme mírně…
Ošúpané zemiaky uvaríme v osolenej vode, scedíme a 2x prelisujeme. Pridáme múku, vajce a spracujeme do kyprej hmoty. Do mäsa pridáme vopred namočenú a vyžmýkanú žemľu,…
Vločky vaříme ve vodě s polovinou lístků tymiánu, rozpůleným stroužkem česneku a kari kořením dle návodu na obale (většinou cca 2 minuty a nechat dojít pár minut mimo…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Jak na hedvábná míchaná vejce podle Jamieho Olivera? Slavný šéfkuchař doporučuje začít lžičkou másla a včas sundat pánev ze sporáku
Jak na výbornou jablečnou žemlovku, aby byla uvnitř vláčná a na povrchu křupavá: Pro dokonalý výsledek to chce jeden krok navíc
Jak správně pěstovat a kdy sázet rybíz: Přehledný návod pro zahradnické začátečníky, opakování pro zkušené