Kroupo - vepřo (maso) - zelo
Recept ještě nebyl hodnocenKroupy po uvaření scedíme a necháme řádně okapat.Vepřové maso upečeme klasicky, jak jsme zvyklí, na pokrájené cibuli, klidně s přidáním česneku, osolené a okořeněné dle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 123 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kroupy po uvaření scedíme a necháme řádně okapat.Vepřové maso upečeme klasicky, jak jsme zvyklí, na pokrájené cibuli, klidně s přidáním česneku, osolené a okořeněné dle…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Suchý únor aneb Jak se psychicky připravit na měsíc bez alkoholu?
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Pečení na neděli: Jak správně připravit piškotovou roládu se žloutkovým krémem? Cukrářská mistrová se podělila o své fígle