Jak uchovat drobenku? Když jí připravíme více naráz, příští pečení bude o to rychlejší. Poradíme, jak ji uložit
Drobenka se podle základního předpisu skládá z mouky, cukru a másla. Používá se se na doplnění mnoha koláčů a koláčků, výborně dosladí a vylepší lité buchty a bublaniny s ovocem, ať už z kynutého těsta nebo z rychlého těsta s práškem do pečiva.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak snadno uchovat drobenku
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přečtěte si Zobrazit více
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma bublanina. Jak upéct tu nejlepší bublaninu s ovocem
Jak připravit drobenku? Každá kuchařka má svůj oblíbený recept, stačí si vybrat
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Komentáře