Jak odstranit kůži z lososa. Poradíme, jak postupovat krok za krokem
Potřebujete filet lososa bez kůže, ale koupili jste jen s kůží? Poradíme, jak snadno zbavit rybu kůže v několika krocích. Sledujte naše video.
* Vezměte si jednorázové rukavice, abyste později nemuseli rybí pach složitě dostávat z pokožky rukou.
* Filet položte na prkénko kůží dolů
* U ocasu ostrým šikmo položeným nožem s ostřím obráceným ke kůži maso nařízněte a kousek od kůže uvolněte.
* Pak si vezměte papírovou utěrku, s její pomocí pevně uchopte kousek uvolněné kůže u ocasu, aby neklouzala a prsty druhé ruky uvolňujte po částech maso od kůže. Nejdříve na břišní části, postupně v celé ploše filetu. Současně popotahujte kůži opačným směrem. Hotovo.
S filetem bez kůže si jistě poradí každý kuchař.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře